To teda byla párty

Autor -Werca.Cat- | 30.Květen 2009 | 23:33

Půl dne sem se připravovala na dnešní mega párty a nakonec to teda dopadlo nějak divně. Začala sem se připravovat už po obědě - dala sem si pořádně horkou vanu, vytrhala obočí, oholila nohy, udělala pleťovou masku a zábal vlasů..pak přišla módní přehlídka :0) máma ze mě nemohla..sem vytahala všechno možný a trajdala tam a zpátky, mamina hodnotila..tak přece má docela vkus a dám na její názor :0) nakonec to vyhrály bílý kalhoty, světle růžový tílko s pořádnym výstřihem, širokej hnědej pásek na boky a hnědý kovbojský botky. Upřímně musim říct, že mi to docela seklo :0) ani na vůni sem nezapomněla..nová Eternitka, co sem dostala ke svátku se fakt šikla..voní úplně úžasně! Někde sem četla, že chlapi si ženský vybíraj podle vůně, tak nic nenechávám náhodě :0) 

 

V 8 sem vyrazila pro Teru..ta si vzala takový nic moc hadry - nějaký džíny a košili. Se taky mohla víc odvázat, chodí jak jeptiška poslední dobou..taková pěkná holka! No jo, budu si jí muset vzít do parády..její Jakub šel s náma, vůbec nevim, proč ho brala, ale přece jí nebudu říkat, ať zůstane doma, že to má bejt dámská jízda! Dorazili sme tam asi v 9, už od vlezu to bylo hustý..plno lidí, úplně parádní hudba, supr atmosféra. Všichni tancovali, řádili a to nejdůležitější - bylo tam neskutečně moc chlapů! Sem si chvíli myslela, že sem v ráji :0D Tereza se celou dobu tvářila docela kysele, až sem měla výčitky, že šla se mnou..ale já jí nenutila! Prostě chtěla jít, tak šla..ze začátku se tvářila jak kdyby trpěla.

 

No a pak začal vrcholný bod večera - soutěž ve sbírání podprsenek! :0) účastnili se jenom kluci a ti měli přinést moderátorovi na stage co nejvíc podprsenek. Kdo přinesl největší počet, vyhrál víkend s luxusní károu s plnou nádrží! Takže to byla fakt šílena prča, kluci chodili a prosili, aby jim holky pučili svojí podprdu..tak samozřejmě za mnou jich přišlo strašně moc, ale já si chtěla vybrat jenom toho nejhezčího :0D když teda po 20tý přišel strašnej zjev, tak už sem rostla :0D ale pak to přišlo..něco nepopsatelnýho! Takovej krasavec se tak často nevidí..sem se musela štípnout, abych tomu věřila! A při tý jeho otázce: "Nepučila bys mi svojí podprsenku?", se mi úplně zatemnilo před očima :0D no já vim, že to neni moc romantický seznámení a Tera by to zase okomentovala, že sem úplně divná..ale já se fakt zamilovala na první pohled! To je jasný, že sem mu jí hned pučila! :0D nahodil takovej slaďounkej úsměv a já myslela, že se rozteču! Tak sem tam tak stála..jako sloup..bez podprsenky! :0D a čekala, kdy se objeví, aby mi jí vrátil, jak slíbil..po 30ti minutách sem se dočkala.

 

Představil se jako Daniel - nádherný jméno!!! Začali sme se bavit - má úplně sexy hlas, hluboký černý oči, černý vlasy, takovej rocker..aaaaaaaa..asi se rozplynu :0)) prohodili sme pár vět..a pak chtěl už jít, měl tam nějaký kámoše, takže musel k nim..škoda, že tam stála i Tera, bych ho nenechala tak rychle odejít a byla bych trochu akčnější :0) každopádně sem aspoň vytáhla ze svojí kabelky propisku, kterou preventivně nosim stále při sobě :0) a napsala mu na předloktí svoje telefonní číslo..tak se usmál a odešel..zážitek na celej večer! :0D pak sme teda pokračovali v tancování..Tereze se udělalo nějak blbě z horka, tak se šla projít..já sem trsala s nějakym klukem a Jakub se tam přifařil k nějaký holčině..noo a co se nestalo..ten truhlík se tam s ní začal líbat!! Teda spíš asi začala ta holka, ale ve výsledku to bylo úplně jedno..já teda dělala, že je nevidim, ale Tereza je viděla, když se vracela.

 

Hned začala plašit - chvíli udiveně koukala, pak začala brečet a utekla na záchod. Já sem hned běžela za ní. Nemohla sem se doklepat do kabinky a ona mě nechtěla pustit. Tak sem na ní řvala přes dveře a snažila se jí uklidnit. Poslala mě pryč, že chce bejt sama. No tak sem šla, co sem měla dělat :0/ aspoň sem jí napsala sms, ať dá vědět, ale vůbec neodepsala a když sem jí pak volala, tak měla vyplej mobil. Asi šla domů, doufám, že se jí nic nestalo! Jakuba sem odtáhla z parketu od tý holky, asi mu přeskočilo nebo co! Seřvala sem ho, co si jako myslí, že proč se tam olíbává s nějakou cizí ženskou, když tam má svojí. Tak koukal jak tvrdý y..zasloužil by proplesknout! No co se dá dělat, zase se jim do toho nemůžu moc motat..takže sem mu řekla, že se chová jak blbec a nechala sem ho tam. A tim i můj večer skončil, nechtělo se mi tam bejt sama..takže vlastně nic moc párty..ale doufám, že se mi ozve ten fešáckej Dan! :0D to bych byla moc happy..


Komentáře

« Domů

klarin3k | 03.06.2009 17:58:44

lol prej: zacala jsem uz po obede :D to teda nevim co bych delala takovou dobu asi vytrhávala hlup po chlupu xD

Wicinka | 01.06.2009 12:10:56

Jako fakt husty, pribeh dobrej..jak z pohadky, chudak kamaradka.Ale ten kluk musel bejt kus, urco se ozve, neboj.Cekam na pokracovani...

Werca.Cat | 01.06.2009 00:53:10

no hlavně že ty si sám se sebou spokojenej, já se nemám za co stydět!!! A ráda sem tě rozesmála, mě rozesmíváš ty!! :0)

F.i.l.d.a | 01.06.2009 00:22:44

lol holka ty asi nejses moc normalni takovy kecy co tady pises hlavne v te 1 casti musim se hafo smat:DDD nato kolik ti je tak si toho rozumu moc nepobrala:DDD

Lucka | 31.05.2009 20:36:29

No tak urco si byla fakt kocka Ten kluk by musel bejt hlupak aby se neozval :-)

jejdalinka | 31.05.2009 09:50:30

jezismarjaaaaa, ty se pořád někde musíš předvádět!!! Si měla toho Jakuba odtáhnout ne, když šla tvoje nej kámoška pryč, tak to asi nejsi tak moc dobrá kámoška!!!!!!! Se probuď!!!!

Přidej komentář