Úžasný, úúžasný, úúúžasný!!!

Autor -Werca.Cat- | 18.Červen 2009 | 21:44

      Héééj, Dan mi normálně dneska napsal jestli bych s ním někam nezašla, prej na wečeři…. :0) We mně úplně přeskočilo když jsem se to dozweděla, ale samo že jsem newáhala a odpoweděla hned „jasně že jo, moc ráda“… Po škole jsem šla hned domů, nikde se nezdržowala, abych se stihla připrawit, wzala jsem si tu minisukni co jsem si nedáwno koupila, k tomu černý tílko s wýstřihem a swetřík, kdyby náhodou pak byla zima… :0) ale pochybowala jsem že mi bude zima.


Wyrazila jsem z domowa pak, řekla mámě, že newím kdy se wrátím, a zabouchla dweře dříw než stihla něco ríct… Přišla jsem teda o 5 minut později, abych newypadala zas nějak moc wlezle… :0) On už tam čekal, ríkala jsem si, že je snad skoro ideální :0) Wybral takowou hezkou restauraci, už si ale nepamatuju kde to přesně bylo, cestou jsem moc kolem nekoukala… Když jsme pak odtamtud wypadli, normálně to byste newěřili!!! Pozwal mě k sobě na skleničku, že prej nemá nikoho doma, samozřejmě jsem taky neodmítla a šla.


    Úplně jsem byla natěšená, newím ani na co, co jsem očekáwala…? Ale bylo to hezký :0) Přišli jsme k němu, on wytáhl dwě skleničky a láhew moc dobrýho wína, a dali jsme se do řeči. Najednou sem měla strašnou chuť se líbat… Nějak jsem se přisunula blíž, on to wzal taky tak, a políbil mě, ten tak úúúžasně líbá… !!! Já jsem nějak neměla zábrany w tu chwíli a začli jsme tak nějak laškowat, ale pak jsem si wzpomněla na Terku, řekla jsem si, že bych jí to nemohla udělat… Takže jsem se po čase rozloučila, samozřejmě néé hned, nejsem blbá, ještě jsem si aspoň něco málo užila… :0))) A pak jsem šla domů, s takowým podiwným šťastným wýrazem… Ale Terce nic neřeknu, nechci aby se něco stalo zas… :0)


Komentáře

« Domů

pj | 18.06.2009 23:13:06

tak ty si teda husta, tebe bych chtela mit za kamosku, fakt mrte husta!!!!

Přidej komentář