21.Květen 2008

Ustlala jsem si postýlku, usínat budu za chvilku. Špatně bych ale spala, kdybych Ti dobrou noc nepopřála. Krásný sny...

YLibám tvé  rty moc a moc, přeju ti tím dobrou noc!

YVzpomeň si, než půjdeš spát, že tě někdo má moc rád.

YMoc mi tady někdo chybí, ten nejmilejší ze všech lidí..Spinkej krásně, ty můj broučku, zavři očka pomaloučku. Zavři očka, ať jsi po tmě, ať se ti zdá něco o mně...

YOpět jdu spát. Opět sama. Opět bez tebe. Opět by se mi mnohem lepe usínalo s polibkem od Tebe Dobrou noc miláčku Zavři oči, ať klidně spíš, krásny sen ať o mne sníš. Posilám Ti po vetru spousta krasnych snu, posilám Ti po hvezdach mnoho neznych polibku. Miluji Te

YKošilku oblékám,do postýlky uléhám.Dnes nebudu cítit tvé objetí,jak stýská se mi,nemáš ponětí.Přeji ti krásné sny a dobrou noc.Vždyť víš,že miluji tě moc a moc.

YPoslala jsem ti pusinku po paprsku sluníčka, až sluníčko zapadne přinese ti ji hvězdička

YPtala jsem se anděla, jestli mi te v noci ohlida a on odletěl, ale zase se vrátil a rekl: "Anděl nemůže hlídat ANDÍLKA".

YPocitam hvezdicky na nebi, a ta nejkrasnejsi mi chybi, lasko. Krasnou dobrou noc.

 

YPosilam Ti kousek mesicni zare a kazdicke hvezdy svit, protoze bez Tebe uz nedokazu zit.

YBroucku, uz spinkas? Urcite jo, protoze andilci jsou hodne unaveni, kdyz porad musi nekde litat. Sladke sny muj andilku

 

YNespim dlouho do noci, nemuzu si pomoci. Myslim porad na tebe jak te chci mit u sebe ! Doborou noc lasko ...

 

YKdyz zavru oci, vidim Tebe. Tvoje oci, Tvoje vlasky, Tvoje rty, Tve srdicko ... a tak se nediv ze zaviram oci tak casto a na tak dlouho. Dobrou noc

 

YMam te rada moc a moc tak jak je krasna tmava noc. Kdyz na tebe vzpominam s usmevem pak usinam!!!

 

YUz se mi chce sice strasne spat,ale vzpomnela jsem si nekoho,koho strasne miluju a nevim,zda on me taky.Vzpomnela jsem si na nekoho,komu chci poprat dobrou noc.Ten nekdo jsi ty!Miluju te

 

YJá děkuji ti za ouško Tvé, jež vyslechlo bolavé srdíčko mé. Jsi mou spásou mojí vílou, strašně hodnou a moc milou. Je čas ke spánku se uložit, o lásce snít a starosti zahodit :)

YHvezdy Ti uz do postylky sviti, zacina kouzlo noci. Az se Ti vicka sklopi, at vstoupis do sladkeho sveta snu, lasky a dobrodruzstvi. Dobrou noc, ma Lasko.

 

YPreju ti sladoucky sny, posilam tisic mega pusinek :- * * * * * * * * * * * * * * * * * * ale asi se wsechny do tyhle smsky newejdou ;) brou lasko.

 

YAž budeš usínat a tvých rtů se dotkne lehký vánek, tak to bude polibek ode mě pro tvůj klidný spánek.

YDobrou noc lásko. Jsi pro mě hvězdička, která po celou noc nade mnou svítí a hlídá mě. Vím, že tam na nebi jsi jen pro mě, a ze se na tebe mohu spolehnout. Věřím, že nikdy nezhasnes. Miluji tě!

YTy spis tam a ja spim tady,kdy se sebe dockame.Kdyz budeme snit dohromady,snad se ve snu potkame.

YVěříš v to, že pro každého z nás svítí na nebi hvězda? Když se teď podíváš na oblohu, uvidíš ji, svítí stéjně jako moje srdce pro Tebe. Dobrou noc plnou snů o hvězdách.

YKdyž stíny se blíží a slunce jde spát, se svou láskou usíná, kdo má Tě tak rád. Do svých snů já, miláčku, beru Te sebou, však šťastná jsem tehdy, jen jsem-li s tebou.

YPřeju dobrou noc, ať spíš sladce celou noc a k tomu krásné sníky posílám Ti do postýlky.

YMěsíček po nebi pluje, slza se mi v oku blýzká. Já usnout nemohu, jak se mi miláčku po Tobě stýská.

YJe noc a ty už jistě spíš, že tě miluji doufám víš.

 

YPosílám Ti zprávičku za temné noci , aby si ji přečetly Tvé překrásné oči . Sladké spinkání v pelíšku .

 

YKončím své psaní, teď půjdu spát, až příjde odpověď zas budu psát.

 

YOčka se mi klíží, chtěla bych už spát, Tobě však moje ručka radši bude psát! Pro krásnou noc Ti mnoho pusinek posílám. Stýská se mi moc, můžu Ti však dát jen...Dobrou noc!!

Vložil: WhiteSwan ¤