19.Březen 2008

Ilustrační foto


Velké procento žen již na první schůzce poskytnepartnerovi nechráněný bezpečný sex.

   Ženy holdujícíinternetovým seznamkám se podle amerických odborníků chovají dost nezodpovědně.Každá třetí z nich se totiž po seznámení s novým mužem nechá naprvním rande "na živo" přemluvit k sexu. A tři čtvrtinyz těchto sexuálně otevřených žen při něm nepoužijí kondom.

16. 11. 2007 - NEW YORK

   Z průzkumu mezi 568 ženamivyšlo najevo, že 27 procent z nich na první schůzce sice nesouloží,ale partnerovi ochotně poskytne nechráněný orální sex.

   "Lidé se skutečně cítíuvolněněji jeden před druhým, když spolu na počátku dlouho mluví na internetu,je jedno, jestli je to na chatu, přes profily nebo na nějakém komunikátoru.Když si pomyslíte: ´Znám tu osobu, jsem si jistá, že je bezpečná.´ Pak mnohem méněmyslíte na kondom. Ale jen proto, že s někým mluvíte na internetu,neznamená, že ho znáte. A také to neznamená, že nemá genitální bradavice aherpes. Musíte o těchto problémech s partnerem mluvit ještě před tím,než se s ním potkáte. Měli byste se sexu obávat, minimálně při prvníchněkolika schůzkách. Je důležité mluvit o bezpečném sexu, ať už se potkátev baru nebo na internetu," tvrdí Felicity Percivalová, redaktorkamagazínu Woman´s Health, jedna z autorek studie.

Vložil: XjG69 ¤