03.Červenec 2011
Článek je zařazen do této rubriky, protože autorce připadalo dobré dát vědět, co si o tomto myslí.
Prohlédněte si člověka bílé pleti od hlavy k patě, poté si prohlédněte stejným způsobem člověka jiné rasy. Který vám vyhovuje víc? Vidíte mezi nimi rozdíl a vaše sympatie patří pouze vaší rase? Pak vás tedy považuji za nenormálně nenormální. 
Vyžádala si to dnešní doba a chování výraznějších jedinců. Ano, uznávám. I tak, palec dolů. Tím, že budeme odsuzovat jiné rasy se neblížíme k ničemu jinému, než k hlouposti lidstva, k rasismu. Všichni jsou názoru: "Já nejsem rasista." Ale kdo z nás jím opravdu není? 
Já si připadám normální. Připadám si jako jedna z mála lidí co znám, ne-li jediná, kdo neuráží ostatní za jejich pleť. Všichni jsme si rovni, není typ člověka, který by byl nadřazený jinému, toto jsou nesmysly, které si vymyslel sám člověk. A ne, že bych věřila v nadpřirozeno, ale vy... vy skončíte v pekle. A budete se smažit a smažit, až zčernáte! 
Vadí vám Romská menšina? Vietnamští přistěhovalci? Děláte, jako by byl každý stát národnostně jednotný. Děláte, jako by Češi nebydleli na Slovensku, v Polsku, Německu, Irsku, Británii,... má smysl jmenovat další státy? Jako Čechy nikdo nevyhání odnikud, vy, Češi nevyhánějte jiné odtud! 
Ciao, drsňáci!
Vložil: _.Ro-Ma-NkA._ ¤