04.Březen 2009,14:49
Ashley Tisdale radí jak si udržet tak krásné nohy jako má ona sama !!!

Fitness Cviky:1- Zachyť si gumičkou za kotníky, nohy lehce rozkroč, špičky směřují dopředu. Udělěj velký                krok do strany a zase zpátky. Opakuj 30x na každou stranu.
2-Nech gumičku tam kde byla při předešlém cviku, zvedni nohu a udělej velký krok dopředu. Tosamé opakuj s druhou nohou. Běžíš vlastně dopředu a dozadu!
3-Nohy rozkroč ze široka do stran a pokrč je v kolenou. Z této pozice budeš dělat velký krok doprava a levou nohou přinožíš do výchozí pozice. Poté nohy prohoď

Bleskové Triky:1-Než se začneš oblékat do kraťasů nebo minisukně, vyšetři si čas a nech si na nohou rozpustit kostky led! Chladem se cévy zatáhnou do kůže a tvá stehna budou působit pevněji a vytrénovaněji.
2-Do kousku látky nasyp polévkovou lžíci sušené rozmarýny, levandule, přesličky a máty a bylinky poté svaž do malého uzlíčku, který krátce namoč do teplé vody. Nech okapat a pak jím lehkým tlakem asi tři minuty razítkuj stehno. Masáž podpoří krevní oběh a účinné látky z bylinek se tak dostanou přímo do kůže !

KOPÍROVAT SE ZDROJEM !!! VLASTNÍ TVORBA !!!
 
kategorie: Ashley_Tisdale_Rady+Typy
vložil: _AshleyTisdale_
Permalink ¤


0 Komentáře: