« Domů | http://www.stahuj.centrum.cz/komunikace/instant_messengers/icq/qip-2005a-build/download/?g[hledano]=qip&g[up]=CZ+lokalizace » | <Staryy claneek> » | Jaký dojem zanechal Method Man v Praze? » | www.bbarak.cz/zivace »

<Staryy claneek>

DJ Vadim a Yarah Bravo názor na HIP HOP KEMP

Pred hiphopkempem 2007........................Jedným vystupujícím, který na kemp jezdí skoro od úplného začátku je DJ Vadim se svojí krásnou ženou Yarah Bravo.Nazor--------------->

 

DJ Vadim:
Ahoj, na Hip Hop Kemp jezdím už pár let a vždycky se tam hrozně těším. Dělá mi hroznou radost, když tady můžu těm lidem zahrát. Letos přijedu a budu se snažit dát ze sebe to nejlepší, co jsem se za ten rok naučil co jsem trénoval právě pro vás. Vím, že pokud bych zde nehrál, stejně byste mě tady našli, přijel bych nasát tu skvělou atmosféru. Jo a kdyby jste mě potkali, tak se nedivte, že jsem jak ditě co dostalo vysněnou hračku od Ježíška..pro mě je Hip Hop Kemp ten největší dar! Takže za pár dní se na vás těším!

Yarah Bravo:
Procestovala jsem skoro celý svět, vystupovala nanejrůznějších festivalech, koncertech, akcích..ale nepodařilo se mi najít žádnou konkurenci atmosféry na Hip Hop Kempu. Kemp je mocnost! Pro mě je Kemp něco jako Vánoce pro děti, očekávám vždy hodně a nikdy jsem se nezklamala. Takže na Hip Hop Kempu 2007 čáu!