« Domů | http://www.stahuj.centrum.cz/komunikace/instant_messengers/icq/qip-2005a-build/download/?g[hledano]=qip&g[up]=CZ+lokalizace » | <Staryy claneek> » | Jaký dojem zanechal Method Man v Praze? » | www.bbarak.cz/zivace »

www.bbarak.cz/zivace

HLEDALA jsem zivace z MEERU a niic..btw:tohle se hodne podoba..8-)


Ententýky tři špalíky Rytmus, Ego, Anis lebo Kontrafaktíky?

 

 

Je tady sobota a večer pokračuje síť koncertů v novém patře v Karlových Lázních. Mám pojebaný plán...Do klubu přicházím něco kolem jedenácté hodiny, jelikož ze zkušenosti z minula nemá cenu chodit dřív, pokud nemáte v plánu dlouhý noční tanec a balení cizinců. Odpočítávám poslední minuty než udeří půlnoc a vystoupí slovenská elita Kontrafakt. V dálce vidím přicházejícího Ega, za ním Anis a jako poslední Rytmus. Dav piští o sto šest. Ještě nikdy jsem neviděla tolik lidí v tak malém klubu. Rytmus vystoupil na "podium" ve svém new Queens Urban triku a chopil se micu a aniž by cokoliv řekl, celý klub se rozječel takovým způsobem, že jste neslyšeli první beaty, které nahodil mistr Anis. Jelikož jsem je viděla dva dny před tímto koncertem, nic moc se nezměnilo, tedy až na pořadí pecek. Zajebali přesně jak je známe, místama mi připadalo, že už byla vidět jelich koncertní tour a že potřebovali jet domu vyspat se a dát si pauzu.Koncert trval necelou hodinu a celé třetí patro bylo spokojeno.



Ovšem co se dělo po koncertě, to jsem už dlouho neviděla..Když vyšli z "podia" ušli asi metr za deset minut. Připadalo mi, že se celé patro namáčklo na jejich půlku a každý se chtěl vyfotit se svým pánom Rytmusem, štramákem Egem a drbnutým Aneškou. Pokud se našel v klubu ještě někdo jako já, která se raději nehýbala a sledovala celou situaci, mohli jste si všimnout jak se celý dav posouval společně s celou bandou. Během pár minut byl prázdný klub, jen málo pozůstalých jedinců, kteří zůstali věrní "arenbí" a kroutily svými boky dole na parketě.Bylo nedýchatelno a tak jsem cenila tak dlouhý koncert Kontrafaktů. Šla jsem na bar pro další vodu a snažila jsem se zabavit, ale ve vydýchaným a poloprázdným klubu to moc nešlo, a tak jsem se raději odebrala domů. Ještě chvíli trvalo než jsem se prodrala až do přízemí k východu, ale dalo se. Spokojeně jsem se odebrala domů, nechala si projít průběh koncertu hlavou a s úsměvem na tváři a s maximální dávkou spokojenosti jsem usnula. Temeraf.