Předem upozornuju že vás nechci nutit a jenom radim jak si přividělat

(Novinka- servr bux niní podpuruje pouze alertpay.com doporučuji se registrovat zde je to stejné jako paypal.com ...)

Jak to funguje?
Jednou za 24 hod. se vám po přihlášení na bux.to v Surf  Ads objeví list odkazů, na nějaký odkaz kliknete, objeví se vám nové okno a v něm nějaká stránka, na ní musíte počkat 3sec. ( nahoře je lišta a tam se to odpočítává a po 30sec. se tam objeví zelená fajfka ), pak se vám přidají peníte na účet.
Opravdu platí?
Ano opravdu platí, funguje to tak, že nějaká firma chce zvýšit návštěvnost svých stránek a tak zaplatí bux.to, aby jejich stránku dali do listu odkazů ( Surf Ads ) a pak vy tam chodíte na 30sec. jako návštěvníci a bux.to vám za to dá peníze =)
Kolik platí?
Za jedno kliknutí dostanete 0,01$ (0.18KČ). Není to moc, ale těch odkazů je tam v průměru deset, čili za deset dnů máte 1>$ - není to moc, ale za 5min. denně skoro zadarmo. Vyplácí již při 10$. A kromě toho, za každého účastníka co jste sehnali ( za jeho klik ) dostanete 0.01$
Příklad výdělku
Kliknete 10x za den = $0.10!
10 referalů klikne 10x za den = $1.00!
Tydenní výdělek = $7.70!
Měsiční výdělek = $30.80!
Co potřebuji?
Důležitý je vlastní virtuální účet, tzv. paypal, který si můžete vytvořit zdarma podle návodu zde.

PayPal.com - založení nového účtu

Něco málo o PayPal.com

PayPal je internetový platební systém, který umožňuje přesuny peněz mezi účty. Ty nejsou vedeny číslem účtu, jak jsme u nás zvyklí z klasických bank, ale jsou vedeny pod emailovými adresami.

PayPal dnes patří k nejrozšířenějším a nejbezpečnějším online platebním systémům na internetu vůbec. Jeho služeb využívá přes 100 milionů lidí po celém světě ve 103 zemích a co víc, podporuje české koruny. Pokud si v PayPalu zaregistrujete svoji platební kartu, nic vám nebude bránit si poslat peníze na svůj bankovní účet.

Registrace do PayPalu je nutná, protože vám do této internetové peněženky budou chodit vydělané peníze a měla by to být první věc, se kterou začnete. Není to nic těžkého a každý si zvládne založit účet během pár minut.

Založení nového účtu

K samotné registraci se dostanete přes odkaz www.PayPal.com. Zobrazí se vám následující stránka:

Zde vyberte typ účtu „Personal Account“, zemi „Czech Republic“ a preferovaný jazyk. Dále se po stisknutí tlačítka „Continue“ dostanete na další stránku.
 
Zde vyplňte své osobní údaje. Pište je ovšem bez háčků a čárek, neboť PayPal neovládá české kódování znaků. Do položky „Home Telephone“ (domácí telefon) by jste měli zadat číslo na pevnou linku a to bez mezinárodního volacího kódu. Dále vyplníte emailovou adresu a heslo. Na heslu si dejte opravdu záležet, mělo by mít více jak osm znaků a nezapomeňte, jde o bezpečnost vašich peněz. Doporučuji kombinace čísel a písmen.
 

V této části jsou požadovány odpovědi na dvě vámi vybrané otázky. Může jimi být jméno matky za svobodna „Mother's maiden name“, město narození „City of birth“, město narození vašeho otce „Father’s city of birth“ nebo poslední čtyři znaky řidičského průkazu „Last 4 charakters of driver’s license“.

Pro založení účtu musíte dále souhlasit s registračními podmínkami a opsat zobrazený bezpečnostní kód. Závěrem odešlete celý formulář kliknutím na tlačítko „Sign Up“ (registrovat se).

Po vyplnění registračního formuláře vám na zadanou emailovou adresu, přijde od PayPalu aktivační email s názvem „Activate Your PayPal Account!“. V tomto mailu klikněte na odkaz, který je zde uveden. Tím jednak potvrdíte svou emailovou adresu a zároveň aktivujete svůj účet na PayPal.

Ihned po potrvrzení registrační formuláře se vám zobrazí další a je určen pro přidání platební karty k PayPal účtu. Systém podporuje tyto karty: Visa Classic, Mastercard, případně American Express. Nutnou podmínkou karty pro registraci je, aby byla tzv. embossovaná a musí mít povoleny transakce v prostředí internetu.

S klidným svědomím tuto část registrace můžete zrušit kliknutím na tlačítko “Cancel”. Potvrdit platební kartu můžete kdykoli v budoucnu.

Tímto vám gratuluji k nově zřízenému účtu na PayPal.com.

Jak začít Vydělávát?
Abyste mohli začít vydělávat potřebujete se registrovat na vašem budoucím internetovém pracovišti =D a to u Bux.to
 
Bux.to je v tuto chvíli nejznámější a nejspolehlivější systém, přes který jde na internetu vydělávat. Zobrazuje 10 - 15 reklamních odkazů denně a za jeden odkaz platí 0.01$. Bonus z referalů je 100% jejich výdělku. Peníze můžete převádět na PayPal po 10 dolarech.
Registrovat se můžete zde

Na úvodní stránce klikněte na Register vpravo nahoře.
User name - uživatelské jméno
Password - vaše tajné heslo
Confirm Password - znovu vaše tajné heslo
Email Address - vaše@emailová.adresa
Confirm Email - Address-znovu vaše@emailová.adresa
PayPal E-mail Address For Payments - vas@paypal.email
Your Country (only Paypal allowed countries) - Czech Republik
Referrer (if any) - Nighte
I Accept Terms of Service
SECURITY CODE opisete z obrazku který tam bude.
 Vyplňte údaje a dejte Register a jste zaregistrován! Nyní se můžete přihlásit pod Login též vpravo nahoře.

 

napsal/a: _Night_ 17:53 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář