10 x ovoce, které ti v ledničce nesmí chybět!

Ananas

Ananas obsahuje dostatek enzymů na hubnutí, ale i potřebné energetickésložky a vitaminy. Především enzym bromelain výrazně urychlujespalování tuků. Taková dieta s ananasem ti dodá plno energie, zhubneš anavíc si pochutnáš. Ananasová šťáva regeneruje pleť.

Banány

Banány v sobě mají velké množství sacharidů, minimální množstvítuku, bílkovin a vlákniny. Kromě vitamínů a minerálů se v banánunachází tryptofan, který dokáže navodit dobrou náladu. A pozor holky!Banán je znám také jako účinné afrodiziakum!

Černý rybíz

Plody černýho rybízu jsou až neuvěřitelně zdraví. Mají v sobě např.vitamínu C, karoten, vitamín P a mnoho organických kyselin. Obsahuje až10% sacharidů, převážně jednoduchých cukrů. Což znamená, že energetickáhodnota černého rybízu je velmi nízká!

Grapefruit

Grapefruit je sice hořký, ale urychluje spalování tuku! Je bohatýmzdrojem vitamínu C, který přeměňuje tuky v těle. Navíc se v bílé dužiněgrapefruitu nacházejí pektiny. Což je jinak řečeno rozpustná vláknina,která umí urychlit proces látkové výměny.

Jablka

Jablka obsahují pektin. Ten zasytí a pročistí tvoje tělo. A conavíc, poradí si s tuky. Šlupka jablka obsahuje většinu vitaminu C, takjí tam raději nech. Z jablek v kombinaci s medem si můžeš udělatosvěžující pleťovou masku.

Jahody

Jahody mají podobnou vlastnost jako jablka. Obsahují velké množstvívitaminu C a pektin. Umí tak spálit tuky a napomáhají k hubnutí. Jahodymůžou sloužit jako dobré afrodiziakum.

Kiwi

Kiwi má vysoký obsah vitamínu C a je také bohatým zdrojem draslíku.Nejen, že dodáš tělu vitamíny, ale rovnou tělo pročistíš, zbavíš hotuku v problémových partií. Kiwi je kamarád do nepohody, protožeodbourává stres.

Maliny

Maliny jsou neuvěřitelně sladké. Obsahují sacharidy, pektiny, vitamín C a organické kyseliny. Mají odvodňující účinky. Což je důležité nejen pro tvůj metabolismus, ale i pro pleť!

Papája

Papája kromě jiného obsahuje více trávicíchenzymů než jakékoliv jiné ovoce. Dokáže proto podpořit zažívání a takévyužívání tuků z jídel. Papájová maska odstraní odumřelé buňky, oživí aprojasní tvou pleť.

Vodní meloun

Melouny jsou snad nejlepším pomocníkem při hubnutí. Tím, žeobsahují až 90% podíl vody, umí uhasit žízeň a zároveň tě skvělepročistí.

napsal/a: __SaUvAgE__ 10:35 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář