13.Únor 2009,21:53

Vanessa Hudgens - životopis

Vanessa Hudgens Celým jménem Vanessa Anne Hudgens se tato překrásná herečka a výborná zpěvačka narodila 14. prosince ve městě California (přesněji Salinas).
Je filipinsko-čínský-portorikánský irský a americko indiánského původu. Její prarodiče byli muzikanti v Big Band Era.

Její první debutové album vyšlo v září 2006, které nahrála v Hollywood records. Prvním singlem, který byl i s videoklipem se stal Come Back To Me (v českém překladu Vrať se ke mě). Jako druhý videoklip se stala píseň Say Ok (v českém překladu Řekni ok). V tomto videoklipu si zahrála také se svým přítelem Zackem Efronem. Veškeré videoklipy a písně můžete sledovat na našem webu v sekci hudba/videoklipy.

Stejně jako její rodiče i ona už jako malá působila v různých rolých v muzikálových divadlech. Její herecká kariéra začala už v 15 letech, kdy se v roce 2003 objevila na plátně ve filmu Třináctka. O rok později se představila ve filmu druhém, s názvem Thunderbirds. Po těchto dvouch velkých rolích získala možnost působit v show jako Quintuplets a The Brothers Garcia.



Vanessa Hudgens
Další její filmová kariéra byla zejména u společnosti Disney (Corrie on The Suite Life of Zack & Cody on Disney).

Slávu jejího jména zajistila zatím trojice filmů s názvem High School Musical 1,2,3, v českém překladu Muzikál ze střední. V hlavní roli se svým přítelem Zackem Efronem (ve filmu Troy Bolton) představuje svůj talent ve hraní, zpívání a tancování. Tento muzikálový film se stal velmi slavným a na jejich premiéry byly nejen Americké, ale i České kinosály vyprodány během chvilky.

Ve svých 20ti letech má vedle sebe přítele Zacka Efrona, takže pánové mají hold smůlu.

 
vložil: _katulik43_
Permalink ¤


0 Komentáře: