Scene Style x)

17.Říjen 2008

Zase nová móda, která dokonce vytlačuje i emo! :D Stačí zadat do vyhledavače tato dvě slova a vyjedou vám stovky stránek jak se stát správnou scene girl, jak vypadat, slavné scene girls apod.

Scene styl si lidé pletou s emo, ale je veselejší-barevné vlasy, oblečení, doplňky atd. Každá správná scene girl má profil na myspace, buzznet apod. Těm nejslavnějším se říká dokonce Scene Queens. Patří mezi ně třeba Dakota Rose, Kiki Kannibal nebo Hanna Beth. Říkáte si, co je to za přezdívky? Ty jsou přece úplně cool! Na seznamech jak se stát správnou scene girl, najdete i nicky, které byste měli používat, např. Veronique Ironique, Tila Tequila, Terry Terrible nebo dokonce Michelle Masturbation :DDD

Scene girls také přišly s novou módou jak se fotit-šklebit se, šilhat, všelijak podivně pózovat, "dělat oči" apod. Ale proč o tom vůbec píšu. Zajímalo by mě, proč jsou tak slavné, když nic užitečného nedělají? Nezpívají, nehrají ve filmech, některé se akorát věnují modelingu. Stačí, že jsou a dají na myspace 1000 pestrobarevných fotek v nejrůznějších pózách. A přesto o nich všichni básní. To je smutná společnost, je tolik lidí, kteří by zasloužili obdiv mnohem víc a za dobré věci, ale o nich se tak nemluví. I když i scene je podle mě styl, který zase brzy vyšumí a přijde zase něco šílenějšího.

Vlastně proti nim vůbec nic nemám. Ale četla jsem na netu pár článků, který mě donutili přinutit k tomu pozornost.x) takže co to je podle samotných scene girls...:

návod na to jak být Scene Girl:

  • oblékej se výstředně - scene nosí barevná trika s vtipným potiskem (třeba Hello Kitty) nebo potiskem oblíbené kapely, krátké sukně, pro kluky těsné kalhoty a uplé triko.
  • scene mají šílený účes, jakékoliv barvy, do vlasů si dej barevné, veselé sponky.
  • nechej si udělat piercing, třeba ve rtu, tunel do ucha, nebo prostě tam, kde se ti to líbí.
  • buď přátelská k lidem, buď středem pozornosti, scene má hodně přátel. Někde jsem četla s každým se objímej, ale to mi přijde jako hloupost a přetvářka.
  • choď na koncerty, poslouchej co chceš - punkrock, indie, rap, metal…
  • udělěj si profily na internetu, třeba na Myspace a nalákej na ně co nejvíce lidí, povídej si s ostatními scene kids, vyměňuj si svoje scene fotky atd. Je toho spousta, mnoho scene girls se stalo na internetu opravdu slavnými.
  • scene netvrdí že jsou scene, scene jsou prostě sví
  • buď svá/svůj a bav se - buď scene!

piste nazory...dodam fotky, scene!! :DD

 
Autor: a.N.u.S.h.Q.a. v 13:54, |

Komentáře (0):