18.Březen 2007
Autor: ahoj_draku v 18:58
Sedim na záchodě.. fakt Mam střevní chřipku, což obnáší čtyřicítky horečky a nemožnost kamkoli se hnout.. když sme jeli k babičce, musel mi taťka po cestě třikrát zastavovat a pak to raději otočil a vezl mě domů. Když jsem pak málem nedoběhla z auta (a to parkujeme přímo před barákem), telefonovala jsem Jiříkovi že nepřijdu..dvě hodiny procházení prostě nepřipadají v úvahu. Teď jsem sama doma a tak tu stále sedím. Už dvakrát někdo zvonil, ale já opravdu nemohu jít hned otevřít. A křičet z toalety "moment...!" mi přišlo nevhodné (zvlášť když moment je vzhledem k té střevní chřipce nesmysl). Stále sedím... ÁÁÁ...o čem sem to přemejšlela?? JO, deprese. Poprvé na záchodě mam knížku. Nalistovala jsem kapitolu o depresy. Normálně si na záchodě nečtu Mám myšlenky úplně jinde - a deprese to není.. Na tu musíte mít čas myslet. A když ten čas máte tak vás stejně jen napadne: VÁHA, PARTNER, CHUŤ NA ČOKOLÁDU. Proto si pamatujte:

Marilyn Monroe měla velikost číslo 42, což je podle dnešního číslování 46.

Před dvaceti lety vážily top modelky o 8 kg méně než průměrné ženy. Ty dnešní váží o 23 kg méně. Přesto jejich fotky retušují, aby byly dokonalé.

NEJLEPŠÍ ZPŮSOB JAK ZAPOMENOUT NA DEPRESY JE VZÍT SI MALÉ BOTY!!

A hlavně nezapomínejte na všem se snažit najít něco pozitivního.
Večer v manželské ložnici. Manžel leží, manželka stojí před zrcadlem a hořekuje: "Pleť pomačkaná, prsa vytahaný, zadek jako pomeranč, křečový žíly..." Manžel ji chce povzbudit: "...ale zrak máš v naprostém pořádku."

VOlala jsem kámošce, jejíž maminka je lékařka. Ta mi řekla že střevní chřipka trvá tak dva tři dny. Zítra nikam nejdu. Nevadí. Nic příjemného, tahle střevní chřipka. Sedím a svět je růžový... až na ty boty, co mě tlačí!
 



0 Komentáře: