23.Srpen 2008

Knize Rohan

Měsíc je jak Zlatá bula sicilská. - Stvrzuje, že kto chce, ten sedopíská. - Pod lampou je krátce, v přítmí dlouze zas ... - Otevře tikobera a můžeš mezi nás.

Moje teta, tvoje teta, parole ... - Dvaatřicet karet křepčí na stole. -Měsíc svítí sám a chleba nežere. - Ty to ale koukej trefit, frajere -Protože - Dnes je valcha u starého Růžičky - Dej si prachy do pořádníruličky - Co je na tom, že to není
extra nóbl byt - Srdce jako kníže Rohan musíš mít.

Ať si přes den docent nebo tunelář, - herold svatý pravdy nebo jinejlhář, - tady na to každej kašle zvysoka. - Pravda je jen jedna. Slovaproroka - říkaj,že - Když je valcha u starýho Růžičky - budou vcelkunanic všechny řečičky. Buďto trefa, nebo kufr. - Smůla, nebo šnit. -Jen to srdce jako Rohan musíš mít. - Kto se bojí má jen hnědý kaliko.Možná občas nebudeš mít na mlíko, - jistě ale poznáš co si zač. - Světnepatřil nikomu kto nebyl hráč. - A proto ať je valcha u starýhoRůžičky, - nebo pouť až k tv áři Boží rodičky. - A´t je válka, červen,mlha, - bouřka nebo klid, srdce jako kníže Rohan musíš mít.

Dnes je valcha u starýho Růžičky - když jsi malej, tak si stoupni našpičky. Malej nebo nachlapenej, - Cikán, Brňák, Žid - Srdce jako knížeRohan musíš mít.

Moje slova ...

Alexxx

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů