zvyšte si návštěvnost stránek

WEBSURF

slouží pro prezentaci blogů,forum či jiných webů,lidé vzájemně navštěvují své weby přez tenhle system

Momentálně asi nejvíce možná návštěvnost přez tento spolehlivý servr.Ze začátku dostanete kredity zdarma za registraci=až 500lidí navštíví váš web.Kredity vyděláváte surfováním a ty se převádí na Váš web.

Zvýšení návštěvnosti a reklama zdarma pro váš web :))

(až 500lidí denně)

HODNOCENÍ:*****

CZAutohit

CZAutohits.com

Co nabízí:

Nabízímejednoduchou možnost jak zdarma zvýšit návštěvnost vašich stránek. Připoužití našeho systému je vaše stránka automaticky zobrazována tisícůmnašich členů z české a slovenské republiky, 24 hodin denně a 365 dní vroce. CZAutohits = reklama zdarma, můžete si ale u nás koupit izobrazovací kredity pro váš web nebo reklamní plochu kdekoliv na webu(viz sekce Reklama).

Vše co je třeba udělat je zaregistrovat sezdarma a otevřít prohlížeč a nechat systém pracovat. Za každou 1zobrazenou stránku ve vašem členském prohlížeči získáte 1 návštěvu zpětpro váš web. Stránky se načítají automaticky po 10 sekundách, takžedostanete 360 návštěv za hodinu pro váš web. To je 8640 návštěv dennězdarma. Také od nás dostanete provize za členy, které do systémupřivedete. Nabízíme velmi atraktivních 10% kreditů z výdělků vašichreferalů!

(až 150lidí denně)

HODNOCENÍ:****

W3surf.cz

Zvýšíme návštěvnost a pagerank Vašich stránek naprosto zdarma !

Jak to funguje?

Jak zvýšíme návštěvnost Vaší stránky?

Princip je založen na surfování, po registraci si každý uživatel přidásvou www stránku, k ní příslušný počet kreditů. Tak se stránka zařadído surfování. Za každý kredit, který stránce přičtete se jednou zobrazíjinému uživateli systému v jenom z druhů surfování: surfovací automat,manuální, hodnotící a placené surfování ..

Zaregistrujte se a získejte zdarma 250 kreditů a alespoň 0.9 kreditu za další zobrazené stránky.

1 kredit = 1 zobrazení Vašeho webu

W3surf.cz účinně zvyšuje návštěvnost a ranky stránek bez nutnosti investovat nebo trávit dlouhé hodiny u PC.

Proměňujte získané kredity v reálné návštěvníky a

sledujte, jak vaše návštěvnost roste.

HODNOCENÍ:*****

Tester0609:mno to teda ne!!!!!!!!!!na můj blog téměř nikdo nechodí a kua!!! su z toho celá nasraná...-a tak p.s. pro všecky uděláte mi mooooooc velkou radost když tam skáknete a necháte komentík...pá...muck...lol..mvvmr..a pusu!!!

nejvetsi navstevnost je na libku a nemusis pouzivat nejaky cizi automaty a servery

ano ale rozhodně ti za nic mrkne na to minikálně 50 z těch 600 až 1000 lidí co ti to připíše...budeš ve statistikách nahoře a tak vubec...lepší být viděn ne?není na škodu tam být a prezentovat se

zvýší to o hodně návštevnost ,ale lide nemusí vidět tvůj web ,pak je to o ničem....

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno aloe-vera
  • Bydliště Evropa
  • Zde pusobím odkaz FORUM: http://vydelekmim.surikata.cz/ odkaz Práce na internetu: http://mimik-mik.blog.cz/0804/registrace
Můj profil