anjelik001

Tenhle blok bude o všem možným.UVIDÍTE

23.Říjen 2007

Dopis pro ...... aneb variace na milostné téma

Miluji tě.
Jen člověk který miluje může vidět kolik citu, něžnosti a vášně je do těch dvou slov vloženo.
Miluji tě z celé duše.
Ta láska-to procitnutí, tryská z mého nitra jako gejzír štěstí. Avšak bojím se, že se jím zalknu. Že tenhle gejzír uhasí mou zdrženlivost a já ti odkryji své city. Co pak? Ano, vím, že jsem už tak učinila, ale zatím se jedná jen o pouhou zpověď jedné dívky, která je věnovaná tobě-ty jež o tom ani nevíš. Ale co když mé city nebudou opětovány? Je snad něco trapnějšího než bláhová doznání?
Nikdy dřív jsem nemilovala.
Alespoň ne tak jako teď. Vysmívala jsem se těm růžovým brýlím, které jsem vídala na očích druhých. A nyní? Teď jsem si pořídila stejný módní doplněk, když doufám (ano já v to opravdu věřím), že bys mohl usínat se stejnou nedočkavostí nadcházejícího dne, až se znovu setkáme. Třeba jen na okamžik se naše oči střetnou, ale pro mě to bude jako na věčné časy.
Snažím se vdechnout slovům lásku.
Láskou ale dýchá jen mé srdce, možná proto se tento dopis může zdát jako klišé. Skrývá se v něm však horoucí snaha o sdělení toho, pro co žiju, pro co dýchám. Sice není většího kýče než lásky, ale než se stala kýčem byl to jen cit, kterého se netřeba bát.

Autor: anjelik001 v 00:37 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář