06.Červenec 2008

Po depresivním týdnu jsem si opravdu nemohla odpustit komentář na mužské lži, kterými se násholky a děvčata, snaží oblbnout muži a kluci kolem nás, když je něco ve vzduchu...když se něco děje.

Tak ku příkladu moje maličkost, samostatná osůbka, která je mírně ovlivněnasvými city a proto se diví někdy sama sobě, že to ještě z toho Nuselákunechtěla hodit přímo dolů...a to jenom proto, že se má více ráááda, než tutlupu jménem muži, která jí obklopuje každým dnem a protože už jí není 20 letale o pár více a už sladké řeči na ní vůbec neplatí a lži a výmluvy jípřivádějí do šílenství.

Tak co třeba tohle...Miláčku, já bych hrozně ráááda s tebou někam šla....to jejedno kam jen ne do postele, tam to znám. No a nejdříve souhlasíte, pokud Vám vzápětínedojde něco lepšího, jak se z toho vymluvit, nebo třeba nabídka lepšíhoprogramu z Vás udělá lháře Nr. uno a výmluvy, tak ty já znám na míle daleko. Aopravdu mě už nebaví jak si myslíte, jaký jste šikovný, že jste se z tohodostali, ale chci Vám tímto říct, že jste zbabělci, lháři, pokrytci...neumíteříct pravdu, pořád si na něco hrajete, pořád si dokazujete, jaký jste úžasní apřitom jste ubožáci Vy všichni, kteří neumíte říct, já s Tebou nikam nechci...Aproč? Protože nechcete zranit naše city?????

BLBOST, jde Vám jenom o to jsi dokázat, že jste skvělí, jedineční a být na sebehrdí...a být hrdý na to, že umím lhát mi přijde úplně antisexy. Takže pánové,až se na Vás příště podívá holka a Vy v jejich očích uvidíte otázku  - proč to děláš,  tak vězte, že ta slečna naproti Vás mápřečteného od hlavy až k patě a nechtějte vědět, co dělala, když jste jíodmítli... Mohlo by Vás to i možná zabolet…

Vložil: babika25 ¤