To je teda bžunda! :D

Jůůůva, vy sem chodíte? To teda čubrnim!

Co novýho?

Vivulinka bambulinka láska moje nádherná se rozhodla, že za mnou přijede do Prahy!! Jelikož já bych do Brna nemohla, tak se přisereme k Domulce (Vivčiný ségře) na Simple Plan sraz :D Ale my si těch tamtěch SP fandů nebudem všímat, protože budem kravit :D Podle toho, jak spolu kravíme na ajsku, tak sem zvědavá, jak to bude až budem spolu jako opravdu, že se uvidíme :D

No a pak taky sem byla v Londýně.. To bylo tak úchvatný!! Já to tam miluju! Jako sem byla nadšená z Paříže, tak z Londýna jsem tak třikrát víc! Hned jak sme se metrem přesouvaly do hotelu, tak mě zarazilo, jak seděli nějací arabové v metru a jedli tam fish&chips, red bully měli položený na okně.. To se jentak nevidí tady u nás... No a metro je kapitola sama o sobě :D Těch 12 tras... :D Ale divim se, ale ani jednou sme nezabloudily :D Pak mě neustále udivovali lidi... Jak byl každej jinek... Černochové, arabové, číňani, japonci, skoti, typický angláni, evropský turisti... Oni jsou tak sexy ty chlapi (hlavně černoši) v oblecích a kravatách!!!! Tam byli takový, vypadali tak na 16-17 let, kluci, taky v oblecích... Nejvíc mě zarazil jeden maník, kterej si to trádoval v saku a decentních proužkovaných kalhotách a na nochách měl červený Conversky :D :D A jak tam všichni běhali! Ráno, dopoledne, odpoledne, večer, v noci.... Pořád! A ta anglická/londýnská móda!!! To je tak úchvatný! A ty angličanky jsou tak krásný! Hlavně ty černošky! Doufám, že se tam někdy (co nejdřív) pojedu zase podívat!

Až budu velká, tak si vezmu bohatýho černocha, který bude bydlet v Londýně a já se tam za ním přestěhuju a budem bydlet v Bond Street a nakupovat budu chodit na Oxford Street a mými roztomilými napůl černošskými dětmi budu chodit na procházku do Hyde Parku!   

To je budoucnost...  Zavidíte, co?

 

Aloha bejbyjové!

komentáře (1)

« Domů | Přidej komentář

  1. Vivuna | 22.08.2007 09:50:38 |

    žjůůů... mňůůůů.. ňáámmm.. V TÝ PRAZE TO BYLO DOKONALÝ!!!!!!