Ztráty a nálezy;o)

Jedu se tak jednou od přítelkyně z Brna. Při nástupu do busu Student Agency mě čeká překvapení - musím ukázat před vstupem do autobusu ISIC. Zbrkle vyhrabu peněženku, vytáhnu z ní pouzdo, ve kterým mám ISIC, platebni kartu a tramvajenku ukážu ISIC stewardce. Stejně zbrkle (holt moje klasika;) pouzdro uklízím někam do kapsy.
Následná cesta do Brno - Praha a Florenc - Obchodní centrum Nový Smíchov je víceméně bezvýznamná;o) Prostě jsem potřeboval nakoupit a z Florence je to přes Anděl krásně po cestě na kolej.
Takže hurá do Carrefouru.. Ještě před vlástní návstěvou Carrefouru jsem se zastavil u stánku Vodafone a hodil velice krátce (15 - 30s?) očko na novy telefony. V Carrefouru se zaujatě věnuju nakupování.
Najednou mi začne vibrovat telefon. Koukám a nějaky neznámý číslo - Vodafone. Zvednu to a ohlásí se nějaka slečna s celkem příjemným hlasem. Proběhne velice krátký rozhovor:
Ona: Dobrý den. Pan Krčmář?
Já: Ano..
Ona: Neztratil jste náhodou pouzdro s studentskou a platební kartou?
(rychle hrábnu do kapes a peněženky - pouzdro nikde)
Já: Vypadá to, že ano.
Ona: Tak se pro něj zastavte do prodejny Vodafone.
Já: (zkoprním a nechápu) Do prodejny Vodafone? A kam?
Ona: V Obchodním centru Nový Smíchov.
...
..
.

No to jsem myslel, že si jednu vrazííím;o) Rychle dokončím nakup, vystojím "krásnou" frontičku u kasy a okamžité se vrhnu na obchod Vodafone. Kde mi prodávající slečna proti občance dá moje pouzdro a v podstatě "zachrání krk";o)

Tomu říkám opravdu maximální porce stěstí;) Jestě nikdy se mi nestalo, že bych ztratil něco jako pěněženku či tak něco;) Fakt jsem tomu nevěřil;o)

O autorovi

  • Jméno bdf
  • Bydliště Praha
  • Čas letí jako šílený, jen tenhle profil zůstává.
Můj profil