vtipy2

24.Duben 2008

V New Yorku v parku trhá malou holčičku Pitbull. Vidí to chlap, holýma rukama psa zabije a holčičce tak zachrání život. Svědkem toho je novinář New York Postu. Přijde k tomu muži a povídá:
"Pane, vy jste teď hrdina. Napíšu o vás článek do New York Postu! Bude mít titulek: Newyorský hrdina zachránil holčičku ze spáru zdivočelého psa!"
"Ale já nejsem z New Yorku!"
"Aha, to nevadí, tak tam bude: Americký hrdina zachránil holčičku ze spáru zdivočelého psa!!"
"Ale já nejsem ani Američan!"
"No, a odkud tedy jste?!"
"Já jsem Pákistánec"
Druhý den vyjde článek s titulkem:
"PAKISTÁNSKÝ ISLÁMSKÝ EXTRÉMISTA ZABIL AMERICKÉHO PSA"

Plzeňák, Brňák Pražák a Ostravák se sejdou v hospodě. Ostravák si dá Ostravar, Brňák Starobrno, Pražák Staropramen a Plzeňák Kofolu.
Ostatní se ho ptají, co to dělá? A Plzeňák odpoví: "KDYŽ SI VY NEDÁTE PIVO, TAK JÁ TAKY NE!"

Takhle jednou řekne maminka kůzlátkám že půjde koupit mlíko a řekne, že kdyby někdo klepal tak ať se zeptají na heslo a to je "polib si vemínko"a šla pryč. Vlk to vyslechl a zaklepal na dveře a povídal kůzlátka otevřete dvířka, mlíčko jsem vám přinesla. A kůzlátka se ptala heslo znáš?Jo? "polib si vemínko". A kůzlátka "A ty si polib prdel, my máme kukátko"!!!!

Přijde veverka k čuníku.A veverka povídá : "Čuníku, proč brečíš?" a čuník povídá : "Ta moje máma, to je taková svině!!!"

Ptá se chlapec svého otce : "Tati,co je to politika?"
Otec chvilku přemýšlí,poté odpovídá : "No,to máš jako u nás doma. Já jsem kapitalismus. Vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka,to je vláda. Ta si peníze vezme a rozdělí je podle svého uvážení. Naše služebná - to je dělnická třída. Pracuje a my jí za to platíme. Dědeček,to jsou odbory. Dohlíží na to,aby dělnická třída nebyla vykořisťována. Ty sám jsi lid,pro tebe to my všichni děláme. A tvůj malý bratříčk,to je naše společná budoucnost. Už tomu rozumíš?"
Chlapec se zamyslí a odpoví : "Nechám si to přes noc projít hlasvou..."
V noci se chlapec vzbudí smradem,protože jeho malý bratříček se pokakal. Dojde do pokoje rodičů,ovšem tam je jenom maminka a nejde probudit. Klud dojde k pokoji služky,kde najde onu služku a jeho tatínka,jak si spolu užívají. Dědeček se na ně dívá oknem. Nikdo si malého chlapce nevšiml. Kluk byl smutný a šel si zase lehnout.
Ráno se ho otec zeptal : "Tak co,už to chápeš?"
Chlapec smutně odpoví : "Ano,ale není to tak,jak jsi mi to říkal."
Otec se podiví : "A jak to teda je?"
Kluk : "Kapitalismus využívá dělnickou třídu,odbory tomu nečině přihlížejí a naše vláda trvdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost je ve sra**ách."

Nerad sem chodil na svadby, protože mě babky stále tahali za líce a říkali: "Ty budeš další, ty budeš další". Přestali s tím až když sem já jim začal dělat totéž na pohřbech

Potkaí se dvě blondýny na letišti a jedna se ptá druhé:"Hele,víš co nechápu?Jak ti teroristi mohou unést tak velké letadlo?"Druhá odpoví:"Ty jsi ale kráva,oni to letedlo neunášeji na zemi,ale ve vzduchu,když je táákhle malinké!"

Vsadí se tři koktaví kdo si koupí v trafice cigarety aníž by se zakoktal. Tak tam příjde první a říká: "P-p-pet-t-try." Příjde druhý a říká: "Ma-ma-mall-borr-ky." Příjde třetí do trafiky a povídá: "LM" a prodavačka: "červené nebo ty bílé?" A on na to: "Ty-ty-ty-kr-kr-krááá-áávo!"

napsal/a: berusenka16 09:57 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář