vtipy

22.Duben 2008

-Potkají se tři známí, kteří často cestují po světě. Ten první povídá: „Kurnik, chlapi, platím každý měsíc patnáct tisíc jednomu detektivovi, a on pořád nezjistil, s kým je mi stará nevěrná.”
   Ten druhý hned: „Já mu dávám jenom deset tisíc, ale taky nic.”
   Ten třetí: „Já vím o svojí staré všecko, a stojí mě to jenom pětku.”
   „Cože? Hele, neblbni, jak je tohle možné?”
   „Normálka. Přijedu domů z cesty a na nádraží si koupím za pětku pivo, to vychlastám a doma zazvoním na sousedku. Ta hned otevře a spustí: Co, ty starý ožralo, vyvádíš? Já povídám: Ztichni, ty stará štětko. A ona: Co? To tvoje stará je štětka. V pondělí byl u ní Hlaváč, v úterý Prukner, ve středu hned dva - Šimurda a Zálesák, ve čtvrtek nějaký zrzavý, toho ani neznám... a já jsem štětka?”

-„Pane Procházko, co děláte pro zvýšení tělesné kondice?”
   „Každý den s manželkou malé Procházky.”

-Co má nakoupit manžel-chemik, kterému manželka napíše na lístek MĚĎ?
   MĚĎ = Cu = cuprum = kup rum.

-Zvířátka jela na dovolenou a chovala se jako lidé. Lišák jel s milenkou, osel jel s manželkou, vůl s celou rodinou a kanec jel sám a čekal, která svině se k němu přidá.

 
-Potkal bacil bacila: „Jak se vede?”
   „Ale, nějak mizerně, asi jsem chytnul nějakej penicilin!”
 
 -Jdou slon a mravenec po mostě a mravenec říká: „To nám to dupe.”
 
 -Vrátí se žena ze zájezdu v Rusku a zjistí, že je těhotná. Tak zajde k doktorovi. Chce potrat, ale prý aby to nebolelo. Doktor jí poradí, aby jedla hodně mražených výrobků. Za měsíc žena přijde na kontrolu. Doktor se podívá a řekne, že musí jíst ještě víc. Po měsíci žena přijde znovu. Posadí se na křeslo a roztáhne nohy. Doktor se podívá a zděsí se. Uvnitř se objeví embryo a říká: „Ja maly rus, zimy něbajus.”
 
 

napsal/a: berusenka16 21:12 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář