°°Pravda o mužích°°   30.Květen 2008


Měla k nám včera nečekaně přijít návštěva, v ledničce vymeteno, a tak jsem poslala svého muže do Tesca nakoupit. Povídám: "Drahý, v kuchyni máš lísteček, co máš koupit." a šla jsem si po svém. Sedl do auta,odjel a za 15 minut telefon: "Prosím tě, jak mám koupit 250 gramů hladké mouky?" Místo lístku s nákupem velkým jako kráva mi sebral recept na buchtu, který jsem měla položený u počítače a jel podle toho nakupovat!

Mě pobavil, když mi "ukradl" ve sprše peelingový sprchový gel (byl línej si dojít pro svůj) a povídá: "Prosím tě, jak to tady máš dlouho? Dyť je v tom nějakej písek nebo co, to je zkažený, ne?"

Můj syn byl na  podzim se svým tátou na víkendu v horách. Přijeli a já se ptám, co to má syn na sobě? Tatínek, že prý jsem mu asi koupila nový tepláky, ne? Synek běhal celý víkend venku v pyžamových kalhotách.V čem spal, to netuším.

Je to už dávno, dcera byla v jeslích. Tatínek ji šel konečně poprvé
vyzvednout. Řekla jsem mu "Jitka má kyblíček". Pro nás  ženský je
samozřejmé, že se jedná o značku na šatničce. Co myslíte, že hledal? Ano, samozřejmě hledal kýbl, ve kterém má dcera oblečení. Není to poklad?

On je pečlivý, přesný matematik, ale je třeba naprosto přesně nazvat
položku, kterou chcete koupit, protože jinak nepřinese nic. Tak třeba
"Šlehačku neměli". A já na to: "Neměli? A koukal ses tam vedle jogurtu?"On: "Jo, koukal, ale neměli. Měli tam 12% a 18% smetanu ke šlehání, ale šlehačku NE! A nedělej ze mě blbce!"
 Vrcholným kouskem bylo "Kup mi vložky". Napsala jsem mu na lístek "Libresse, oranžový obal, na kterém mají vpravo dole 5 hvězdiček a z toho 3 jsou plné a 2 vpravo jen obrysy".
Jenže! V té době se zrovna u těchto vložek měnili obal: byl skoro stejný,jen těch hvězdiček tam najednou udělali místo 5 jen 4. No a byl v prdeli!
Volal mi z Delvity, vztekal se u regálu do telefonu na celé kolo, ať mu
řeknu "přesný název těch vložek" - ale ten já si samozřejmě nepamatuju, tak jsem ho požádala, ať mi PŘEČTE ty názvy, a tak začal nahlas do telefonu slabikovat "Libresse, Ultra Fit and Slim, Libresse....."Já už ani nevím, co přinesl, ale myslím, že zákazníci i prodavačky v Delvitě měli tehdy docela veselé odpoledne. A můj muž mi řekl, že už mi nikdy vložky kupovat nepůjde.

Můj muž jen tak mimochodem povídá: "Já jsem ani nevěděl, že máme pračku se sušičkou!" Já na to: "No to teda nemáme." On: "No to je divný, já jsem vypral prádlo a když jsem ho vyndal, tak bylo suchý! No ale stejně jsem ho pověsil na balkon, aby doschlo!!!" Ano, prádlo bylo suché, protože nepustil vodu! Pračka tudíž neprala, on vyndal ty svý smradlavý a špinavý fusekle a ještě je pověsil na balkon!

Já jsem nedávno mého drahého nachytala, jak utírá prach na televizi svýma ponožkama. Na můj zděšený výkřik reagoval slovy:

"No co, stejně se budou prát!"

Můj muž jel jednou na služebku a místo sprcháče si vzal můj kondicionér na vlasy. Když jsem se ptala, co s ním dělal, tak prý myl (i vlasy). Prý mu bylo divný, že to nepění, ale asi prý nějaká novinka...

Můj muž miluje ty sladké čokoládové kokosové tyčinky, oplatky,banánky v čokoládě atd. Při nákupu v Kauflandu ukládáme všechno do tašek páté přes deváté a doma to vyklopíme a uklízíme, kam patří. Manžel iniciativní jal se vybalovat nákup a své zamilované tyčinky si odnesl do svého šuplíku. Jenže se mu k těm dobrotám přimíchala i jedna malá náhradní kostka do WC, co se dává do obalu a zavěsí v záchodové míse. Večer u televize slyším jako vždy typické rozbalování a šustění, křupnutí, cucání a najednou vyskočil z pohovky, rozsvítil a zařval: "Fuj,co to dělají za hnůj, zase
nějaká inovace...". No zkrátka, mlsný jak pes a už neví, co by sežral.

Byla jsem v porodnici a chtěla jsem po manželovi koupit balení neperlivé vody, prsní vložky a toaletní papír. Dostala jsem balení minerálky, odličovací tampóny a papírové kuchyňské utěrky...

Uvařila jsem hrachovou polévku, dojedli jsme jí a já jsem napustila vodu do hrnce, aby se odmočil. Druhý den jsem přišla z práce později než manžel a ptala jsem se, jestli má hlad. Odpověděl, že dojedl tu polívku.......

Muž jel výjimečně do práce autem. Stál u semaforu, tak chtěl využít čas tak, že si koupí noviny. Rychle vystoupil z auta, šel ke stánku s novinama a najednou vidí, jak kolem jede tramvaj, kterou běžně jezdí. Tak se za ní rozběhl a dojel s ní do práce... Když šel z práce, vzpomněl si, že jel autem a auto nikde! Tak volal na policii, že mu ukradli auto...a policajti říkali: "Tak to jste byl vy, kdo nechal to auto na křižovatce???"

Manžel jel na služebku do Francie. Ptal se mě, co bych chtěla přivézt jako  dárek. A protože si radši oblečení, parfémy a šminky kupuju sama, tak povídám: "Třeba nějakou masku na obličej." Ráno před odjezdem mě budí:"Prosím tě, jaký máš číslo obličeje???"

Včera jsem koupila chlebové placky Pita. Dala jsem je do zásobníku na chleba a když můj muž opět prolézal kde co, aby něco zbaštil, přišel za mnou s těmi plackami a ptá se: "Je tohle k jídlu?" No a já, právě v dobré náladě mu říkám: "Ne, to je nový toaletní papír." A on odpověděl: "Tak proč to je mezi chlebem?"

Já jsem včera pekla rebarborový koláč, ruce opatlané od těsta a zapomněla jsem si vystříkat plech takovým sprejem místo vymazání. No a s těma zapatlanýma rukama říkám manželovi: "Mohl bys mi, prosím Tě, vystříkat pekáč?" Jeho překvapený výraz vidím ještě teď a když se mě zeptal s mrknutím oka:

 "Teď . .. . když děti ještě nespí"???

 

 Njn....ach ti chlapi ;-)

napsal/a: betis 22:10 | Link komentáře (1)



Easy Money   25.Květen 2008


chceš si jen tak vydělat na kredit do mobilu nebo dostat pětistovku měsíčně prakticky zadarmo? tak se podívej na tuhle stránku : http://www.hellomobile.cz/zmobile/ ,podrobnosti najdeš na té stránce,opravdu to funguje mojí kamarádce už došly peníze,jde akorát o to že budeš denně přijímat na mail a na mobil zhruba 3 zprávy a za to ti potom zaplatí akorát dej do položky osoba která mě doporučila tadyto čílo:605546590 (moje) nic víc:-)  na takoveto veci moc neverim,ale tohle je prvni vec,kterou zkusim i ja :-) napsal/a: betis 19:59 | Link komentáře (0)



for you   11.Květen 2008


Nevím proc se to stalo ale ted uz na tom prece nezalezi.Mozna ze si tohle nikdy neprectes,ale mozna jsem jednou zabruslis a zjistis ze tohle je pro tebe...Je mi lito ze to dopadlo tak,jak to dopadlo.Prozili jsme spolu toho hodne a hodne jsme taky spolecne vydrzeli,mysleli jsme si,ze jeden druheho dobre zname,bohuzel pak prislo dost dlouhe odlouceni,a vsechno se zmenilo.Netusila jsem ze te tak rozhodi to jaka ted jsem.Se nediv,3 roky si me nevidel,neslysel,nevedel si co se mnou je,a ja to mela stejne.Ty 3 roky jsou moc dlouha doba na to,aby se to zas dalo vratit.Mohlo by se to svazat,ale ten uzel tam porad zustane.A s tim jak cas bezel,se ty moje city k tobe vytratily.Porad te mam hodne rada,ale jen jako pritele.Do meho zivota prisli novi lide,nic uz neni tak jak byvalo...ani ja nejsem stejna,vsak ty taky ne...Mozna ze bych se ti mela omluvit za to co vsechno hnusneho jsem ti udelala...Promin,mrzi me to...!!!

Cas plyne dal,ale zaden z nas uz nezustane stejny,a ty to vis....snad to jednou pochopis.....

napsal/a: betis 18:00 | Link komentáře (0)



Ouuu houu trpaslik   28.Duben 2008


OUUUU HOUUUU

!!!!!!!!!!!!!!!!TRPASLÍK!!!!!!!!!!!!!!!!

napsal/a: betis 17:18 | Link komentáře (0)



feel   07.Duben 2008


 Stojim na ulici....vsude kolem me je plno lidi.

Nekteri spechaji do prace,jini se zas prochazi,jini zas miri do obchodu....a ja stojim uprostred nich...nikdo si me ani nevsimne....zacina prset,blesky krizuji potemnelou oblohu,nebe zacina horet a ja tam porad stojim sama,nikdo me nevezme schovat se pod kousek destniku...

vsichni me odepsali....nikoho uz nezajimam....

Lide odesli se schovat,zustala jsem sama,jen ja,ta prazdna ulice a dest diky kteremu jsem mohla ukryt sve slzy... 

Mrzi me to..moc me to mrzi.....

napsal/a: betis 18:54 | Link komentáře (0)



Je to v P**i   05.Duben 2008


Tak a vsechno je v p**i....se podelalo a ja jsem zas KO...pohodicka mnoooo..... napsal/a: betis 11:26 | Link komentáře (0)




A co žena Štír?
V ženě narozené ve Štíru je hluboká, tajemná krása. Je přitažlivá, hrdá a naprosto sebevědomá. Jedné věci však tajně lituje. Že se nenarodila jako muž.

Skoro cítím rozhořčení, kterou v těchto ženách tohoto znamení vyvolalo mé odhalení. Žádná žena Štír si nemyslí, že není cele ženská, a vy sám se asi divíte, o čem to mluvím, když jste do jedné takové zamilovaný. Tato dívka má rozhodně dostatek osobitého kouzla a je neobyčejně svůdná. Ale já jsem neřekla, že vypadá jako kluk, ani jsem neměla v úmyslu naznačit, že nevykonává poslání ženy prvotřídně. Jde jen o to, že podvědomě by dala přednost tomu být muž. Méně omezení - víc příležitostí. Je to tajemství, které tají i sama před sebou, a vidět ho odhalené jí určitě nedělá dobře.

Jakmile děvčátko ve Štíru odhalí rozdíl mezi modrými a růžovými botičkami, smíří se s nošením růžových, protože vždy dovede vytěžit z dané situace maximum. Dívka Štír drží na uzdě svou touhu dominovat, zatímco geniálně předvádí svou ženskost. Dělá to s větší rafinovaností než dívky narozené v Beranu, Lvu a Střelci, které mají v sobě také určitý mužský element. Například potlačí svou sílu a energii a dovolí muži, aby jí zapálil cigaretu. Přitom ho zmagnetizuje těžkým parfémem a exotickými pohledy. To je mnohem svůdnější než si sama zapálit cigaretu sirkou a vyfouknout mu kouř do obličeje - a ona to ví. Tyto dívky dokážou vypadat sexy v džínsách, jezdeckých kalhotách nebo teniskách. Možná je to jejich zastřený hlas, který vytváří ten dojem.

Dívka Štír je lidský rentgen, takže s ní raději nešpásujte. Nemyslíte-li to s ní vážně, jenom ztrácíte čas a urážíte ji. Neradila bych vám, abyste urazil Štíra. Není to zdravé. Ujišťuji vás, že nebesa neznají horší běsnění, než když žena Štír ztratí svou obvyklou kontrolu nad svými uvnitř kypícími emocemi. Dokáže být zpupná a despotická, sarkastická a ledová - a najednou se rozpálit jako trouba při dvě stě padesáti stupních Celsia. Dovede zuřivě nenávidět i vášnivě milovat. Dovede vřískat jako poplachová siréna nebo šeptat jako zamilovaná hrdlička. Jedním si můžete být jist - nikdy to není jen odvar.

Tato žena má znepokojující talent, který ve vás může vyvolat mrazení. Je to zvláštní forma černé magie, kterou spřádá tak dokonale, že to může vypadat jako skutečné čarování. Jakmile se vaše oči setkají s jejími, máte malou šanci utéct. Svým tajemným šestým smyslem dokáže často rozeznat budoucího druha na první pohled a nějakým způsobem mu tento poznatek okamžitě předá. Můžete reagovat dvojím způsobem. Buď beznadějně propadnete jejímu kouzlu a omámeně se poddáte, nebo se tak vyděsíte, že budete mít chuť běžet pro pomoc.

V každém případě by vám mělo lichotit, že vás uznala hodna svého prapodivného pohledu. Tato žena nedokáže muži odpustit slabost. Hledá v něm ctižádost a odvahu. Chce druha, který by ji ovládal, a přitom v ní podnítil hrdost, aniž by omezoval její skrytou individualitu. Musí být silný, mužný a pohlednější než průměrní muži. Požaduje vysoký stupeň inteligence, který by se vyrovnal jejímu pronikavému intelektu, tedy víc než povrchní znalosti abstraktní filozofické moudrosti. Také si však můžete být jisti, že její lásce se nevyrovná žádná, jakou kdy zažijete - a to platí v několika rovinách. Budete pro ni v životě to nejdůležitější, bude vás podporovat a snažit se vás potěšit s náruživou intenzitou.

Většina mužů asi zaslechla vzrušující pověsti o vášni listopadových žen. Je to pravda. Tato žena překypuje vášní, i když ji pečlivě skrývá chladným, vyrovnaným přístupem, zejména k neznámým lidem, a povrchní uhlazeností, která připomíná černý samet. Ale mužské pohlaví má přílišný sklon vztahovat vášeň striktně k milostným záležitostem. Tím ji podceňujete, protože Plutonova definice tohoto slova je mnohem širší. Zahrnuje její pocity vůči všemu, čeho se dotkne. Nikdy nemá jen mírný zájem. Pro ni je nemožné být odtažitá nebo laxní. Málokdy se jí hra, kniha, náboženství, nábytek či lidé líbí nebo nelíbí. Buď je přímo nesnáší, nebo je doslova uctívá. Pokud v ní něco nevzbudí jednu z těchto vášní, ledově to ignoruje. Přes to všechno zůstává citovými bouřemi v podstatě nedotčena, soudě alespoň podle klidného vystupování, do kterého se vždy zahalí po každé menší či větší jaderné explozi. Asi bude těžké přesvědčit vaši tchyni, že její dcera skutečně rozbila všechno to nádobí a roztrhala záclony na kousky, když dceřina zlost mezitím vyprchala a místo ní se vrátila hladkost černého sametu. Lidé se na vás mohou dívat jako na blázna. Co tím myslíte? Že se nestydíte obviňovat tu mírnou, klidnou a příjemnou dívku z takového výstupu. Jestli vám to pomůže, máte můj soucit.

Lze očekávat, že bude mít pár tajemství, která se budou týkat jí samé, ale nezkoušejte je z ní dostat. Tato žena má soukromé teritorium, kterého se nikdy nedotknete, část její mysli a duše, která patří jen jí, a nikdo nesmí na toto území vkročit. Ne že by lhala, častěji je spíš brutálně upřímná, ale vždy bude mít tyto zvláštní myšlenky a pocity, se kterými se nesvěří vám ani ani nikomu jinému.

Žena Štír je neuvěřitelně loajální k těm, kdo jsou silní a zaslouží si to, ale slaboši nebudou nikdy ani hodni jejího pohledu. Její důstojnost ve vztazích k lidem může navozovat dojem, že je nadřazená a snobská. Všichni Štíři jsou v přátelství nesmírně vybíraví. Ti, kdo za to stojí, si udrží celý život, zatímco povrchní a obyčejné lidi zmrazí. V povaze každé ženy v tomto znamení jsou obrovské zásoby vytrvalosti a odhodlání, které může přivolat na pomoc vždy, když potřebuje zvládnout pokušení k excesům, ať je to pití nebo drogy, sebezničující, bezohledná pomsta a nebezpečná deprese. Dřív či později patrně prostuduje nějakou formu okultních věd a nakonec si její úctu získají pradávná tajemství a neobjevené světy.

Přes silný individualismus nechá typická žena narozená ve Štíru svého muže mít hlavní slovo. Místo aby ho zastínila svou silou a energií, využije svého talentu, aby mu pomohla dosáhnout vytčených cílů. Vaše budoucnost pro ni bude důležitá a s největší pravděpodobností nebude po svatbě trvat na pokračování ve své kariéře. Doma vám možná bude zuřivě oponovat, ale na veřejnosti vás bude plamenně obhajovat. Nesnese, aby vás někdo očerňoval nebo využíval. Ti, kdo to zkusí, pocítí sílu jejího spravedlivého hněvu. Vaše štěstí je vždy na prvním místě. Očekává od vás, že budete mířit tak vysoko, kam až dosáhnou vaše schopnosti. Cokoliv menšího může vyvolat pěkně sarkastické posměšky a výčitky.

Tyto ženy milují svůj domov, který obvykle září čistotou a je typický vkusem a pohodlím. Jídla servíruje včas a vcelku má domácnost pod kontrolou.

Štír je nezřízeně podezřívavý, i když žádný důvod k podezřívavosti nemá, takže si dovedete představit, co se stane, když najde reálný důkaz vaší možné nevěry. Nemá však cenu podezřívat ji, bez ohledu na to, kolik příležitostí se k tomu naskytne, a bude jich dost, protože ona nikdy neprozradí své nejniternější pocity. Vyzvídat vám nijak nepomůže.

V oblasti financí jsou tyto ženy naprosto nevyzpytatelné. Někdy škudlí každý cent, a potom najednou propadnou záchvatu utrácení. Jedno je jisté. Mají rády peníze, ať je ukládají do prasátka nebo je utrácejí za luxusní věci.

Bude mít majetnické sklony, ale sama se přivlastnit nedá. Jedním z nejhorších rysů jak ženských, tak mužských Štírů je odmítání vzít v citové sféře v úvahu jiné stanovisko kromě vlastního.

S dětmi může někdy její láska postrádat určitou něhu a otevřené projevy náklonnosti, ale potomci asi stejně vycítí její hlubokou oddanost a budou se cítit citově uspokojeni. Tato matka nenechá projít talent svých dětí bez povšimnutí či nevyužitý. Bude je neustále povzbuzovat k dosažení vyšších cílů a bude ochotná jim poskytnout veškerou podporu, jakou potřebují. Může být slepá k jejich chybám.

Žena Štír vás někdy málem utopí ve své vášni pro život, přesto bude v opravdové bouři její chladný rozum a ocelová síla fungovat jako záchranný vor. Navzdory podivnému magickému působení se na vás budou její působivé oči vždy dívat upřímně, a to i ve chvíli, kdy je lidským chápáním nedostižná.

Ta opravdu ví, jak na muže. Jak si je získat a jak si je ochočit. Je to nepřehlédnutelné znamení plné vášní a vzrušení. Dokáže to, co jiným připadá nemožné. Rozpálí i skálu. Její nevyčerpatelná energie z ní vyzařuje a každého zasáhne jako šíp. Velmi ráda nakupuje, utrácí a žije v luxusu. Jakmile si určí nějaký cíl, dosáhne ho ať to stojí co to stojí, její paličatost a vytrvalost je opravdu neuvěřitelná. Ať dělá cokoli, dělá to s vervou a odhodláním na plný výkon. Sex samozřejmě nevyjímaje.

Dokáže se krásně a romanticky zamilovat a partner musí být samozřejmě jen a jen její. Jinak běda mu. Žárlí stejně jako miluje. Extrémně a naplno. Když se zamiluje, je to také naplno, se všemi city a emocemi a samozřejmě s nekonečnou věrností. Kdo ji získá, má něco téměř dokonalého. A sex? Sex je samozřejmě také na plný plyn. Bez přetvářek s veškerou slastí. Dokáže se vzrušit téměř na povel a naplno ji uspokojit je opravdový výkon. Snaží se svého partnera ovládat od začátku do konce a nic jí není cizí. Její zvídavost je nekonečná a ráda vyzkouší všechno, aby ukojila svůj chtíč, ale i chtíč svého partnera.

Dokáže se milovat v jakékoli poloze s nejedním orgasmem. Ucítí-li vlhký jazyk na svých genitáliích, je doslova neovladatelná a není asi dobré se jí v tu chvíli snažit ovládat. Je opravdovým mistrem v sexuálních praktikách a každému to i hravě dokáže

napsal/a: betis 19:48 | Link komentáře (0)



4U  


Nekdy clovek musi udelat neco cim ublizi nekomu druhemu,zlomi mu srdce tak jak ja jsem zlomila to tvoje,a mrzi me to,ale ver mi ze to bude takhle lepsi kdyz kazdy pujdem svou cestou....Promin.....Povim ti jedno tajemstvi lasko,jednoho dne odejdu nez se to vsechno stane,Promin mi to.zlamala jsem tvoje srdce.V dalsim zivote vsechno bude tak jak sis to naplanoval,jen ja uz nebudu jeho soucasti,odpust mi kdyz uz nic necitim kdyz se na me tak divas a z oci ti tecou slzy.

napsal/a: betis 13:09 | Link komentáře (0)



Da se to prezit??   21.Leden 2008


26.1.08 mame skolni ples. Jdu tam se svym klukem,bude tam jeden muj ex,druhej muj ex a kluk ktery me miluje...hmmm Ja porad miluju jednoho ze svych ex,ten druhy ex me taky ma v hlave...takze budou vsichni u mne krom toho co ho miluju ja...Da se to prezit???

napsal/a: betis 18:27 | Link komentáře (2)



Tears of an Angel   08.Leden 2008


Ej lidicky potrebovala bych tuhlepisnicku strasne nutne sehnat....kdybyste ji nekdo meli poslete mi pls vzkaz..budu moc vdecna!!!!

napsal/a: betis 17:36 | Link komentáře (0)


Starší články >