18.Listopad 2007,18:24
Politika, mnohými lidmi opovrhovaná. Kdo za to může?? Samozřejmě politici svými nehoráznými platy a některými nesmyslnými zákony. Myslíte si že nejlepší by bylo bezvládí?? NE!!
Politika která nás obklopuje je zapříčiněna stále minulým režimem. Kdo je první u voleb?? Komunisti a jejich sympatizanti. Určitě jste si všimli někdy u voleb, jak Vás předběhla stará nemohoucí babička s ještě nemohoucím dědečkem. Spěchají na telenovelu nebo na nákup?? Jdou volit KSČ.
Problém nás mladých je v tom, že máme od rodičů a okolí zafixováno v hlavě že politika je plná zlodějů a nemáme možnost udělat si vlastní názor.
Řeknete si jak můj hlas pomůže pomoct???? Tohle si řekne většina mladých a hle už to není jeden hlas pěkných pár tisíc.
Myslíte si že ti staří budou volit do konce světa?? Není čas mít vládu podle našich představ?
Volte si samozřejmě koho chcete, ale volte, ať jsou volby volbou národa a ne rozhodnutí těch, kteří nejsou kvůli třešním líni zvednout prdel.

Já si taky říkal,ani to není moc dávno, politika je blbost a podobné věty,ale shodou náhod jsem se pak občas podíval na zprávy, na www některých stran a řekl jsem si: Proč se aspon nepokusit to změnit a najednou koukám já sedím u pc a plichtím tento článek.

Jestli jste dočetli až sem tak jsem s takovým úspěchem ani nepočítal.

Samozřejmě většina lidí zná Topolánka, Paroubka, Čunka,  Bursíka.  Ale oni nejsou jediní politici. Jen jsou na vysokých postech. A proč? Protože je lidi volili.

Já vím do voleb je čas ale není nikdy pozdě aspoň zkusit ovlivnit poliku ve svém městě.
Zajimejte se o to, co se právě u Vás řeší, nebo máte i možnost vstoupit do strany.

Jestli se mi dostane od Vás aspon malá pozitivní odezva, budu s těmito stránkami pokračovat. Přijďte i stím co Vám vadí a změním to.
Zatím
                        Ahoj

Jen si pamatujte je to můj názor, tak jestli se Vám nelíbí tak ho nečtěte.



 
vložil: big.angel ¤


2 Komentáře:


  • 22.03.2008 10:52:18, RAmses

    "Volte si samozřejmě koho chcete, ale volte, ať jsou volby volbou národa a ne rozhodnutí těch, kteří nejsou kvůli třešním líni zvednout prdel."
    Když už, tak to uveď jako citaci toho, kdo to skutečně řekl.
    Problém není v tom jací lidé v politice jsou, ale jací byli než tam vstoupili. Většina se tam hrabe přes obecní zastupitelstvo, posty ve vedení krajů. a když se dostanou do vysoké politiky, kde mají možnost ovlivnit některé věci, projeví se staré pořekadlo "všechny hrábě hrabou k sobě". Vysoká politika by měla být prestižní záležitost pro lidi, kteří si své bohatství a jméno vydřeli mimo politiku, a ne pro ty kteří si nahrabali díky politice. Pro toho kdo před politikou měl "holej zadek" a díky politice si polepšil to nikdy nebude o tom něco změnit, ale bruslit tak aby se tam udržel co nejdéle. Líbí se mi třeba Schwarzenberg, pro toho to asi nebude přilepšení. A tak to má být

  • 18.11.2007 21:54:17, Pink_panther

    brácha.....ma úcta...naprostá pravda to jest...lidi tohle je zacinajici politik...a vi o cem mluvi....mtr bracho!