fallin in love   26.Červen 2008


Zamilovanost.......

Kazdy jsme si to uz jednou zazily....znate ten pocit,kdyz nepotrebujete spat,ani jist,koukate hodiny do blba,poslouchate nejsladsi hudbu a myslite na drahou polovicku...

Vypadate stejne,ale pritom uplne jinak,pusobite na okoli uzasne,spokojene az dokonale,.....jste nabiti permanentne laskou..srsite energii kolem sebe,ma to jeden HACEK.....u zamilovanosti  neni znama doba spotreby...

Zamilovanost je jakasi "magicka chemie mozku" ktera zpusobuje ze na svuj protejsek stale myslite...stava se,ze oba spolecne myslite na danou vec ci tema,soucasne si pisete esemsky,emaily.....ON Vam telefonuje a Vy jste toprave chtela udelat take,...Je to tim ze zamilovani lide jsou na sebe telepaticky nastaveni.Jsou take sexualne fascinovani svym protejskem ,ktery vnimaji jako NAPROSTY IDEAL..

Musim se vratit k danemu Hacku veci...jak dlouho trva zamilovanost?To nikdo nedokazeme odpovedet,par mesicu?tydnu?dnu?

V prirode  podle vedcu trva u zvirat zamilovanost pul roku,je to dobaburcena na zabreznuti samice,kdyz je samec s misi u konce, zacne se rozhlizet po nove!

Coz znamena ze zamilovanost se neda ovlivnit..

Nastava chvile kdy je naprosto prirozene nasycena potreba byt s partnerem neustale,mit ho stale v naruci ci na ocich.Je treba ve vztahu postoupit dal....objevujeme u partnera jine hodnoty,zacinaji nas zajimat jeho nazory na bezne veci..eroticka fascinovanost pomalu umlka a my si klademe otazku zda je to ten pravy muz na cely zivot..

Vsechny pohadky koncivali...."a dokud nezemreli,ziji spolu dosud" dnes spise plati:"pokud se nerozvedli,ziji spolu dosud"

V dnesni moderni uspechane dobe spousta mladych lidi uprednostnuje volne vztahy...je to nejzhavejsi trend ve vztazich,zustat singl,a presto mit neodolatelny sex s kamaradem pro vsechno!Vic nez laska na jednu noc,ale take zadny pevny vztah...americane to nazyvajo jako:Friends with benefits nebo "Nonmnogamy"

takovy volny vztah ma spousty kladneho....mame casual sex,nikdo nam nic nevycita,nikdo nas nehlida,otazkou zustava zda je to to prave.....muj osobni nazor je ze musime jit s dobou.....

 

napsal/a: blod-diva 23:01 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář