bojovnik01

08.Leden 2008

UFC 77: Hostile Territory

UFC 77: Hostile Territory


V Cincinnatti, ve svém rodném městě se Rich Franklin v noci ze soboty na neděli pokusí získat zpět titul střední váhy od A. Silvy. Od ztráty pásu má za sebou Rich přesvědčivé vítězství nad MacDonaldem, který pro vyčerpání nenastoupil do třetího kola a poněkud rozpačitou výhru nad Okamim rozhodnutím. Naproti tomu A. Silva ukončil škrcením Travise Luttera v původně titulovém utkání, jenž se stalo běžným kvůli Lutterově neschopnosti udělat váhu. Lutter možná ukázal cestu, jak na Silvu. Vyvinul od začátku tlak a nebyl daleko od výhry. Poté ještě Silva zničil Marquardta v prvním kole. Těžko odhadovat vývoj, ale mohl by to být opět pro Riche osudný boj v klinči, kde nemá ve střední váze Silva konkurenci. Odveta skoro do roka a do dne…..

Brandon Vera se vrací po dlouhých tahanicích, vyjednávání a jedenácti měsících. Neví jak chutná porážka a svým agresivním stylem, se může klidně stát prvním kdo knokautuje Big Tima. Hodně využívá nohou a hlavně kolena jsou jeho parádní zbraň. Bývalý šampión Sylvia se nechal slyšet, že ten starý Tim je po zraněních zpět a jak se říká ukázaná platí….

Dále k vidění Bonnar, tréninkový partner Franklina Gurgel, Burkman, MacDonald, Okami (karta vypadá jako jeho narozeninová párty s pozvánkami pro bývalé soupeře plus aktuálního MacDonalda.... Již se utkal s Belcherem, Silvou(vítězství), Starnesem a Franklinem.

Během večera by se měl v oktagonu objevit Wanderlei Silva a oficiálně oznámit prosincový zápas s Liddellem….


Date: Oct. 20, 2007
Location: Cincinnati, OH
Venue: U.S. Bank Arena


MAIN CARD
· Champion Anderson Silva vs. Rich Franklin (for middleweight title)
· Tim Sylvia vs. Brandon Vera
· Stephan Bonnar vs. Eric Schafer
· Alan Belcher vs. Kalib Starnes

PRELIMINARY CARD
· Jason MacDonald vs. Yushin Okami
· Josh Burkman vs. Forrest Petz
· Jorge Gurgel vs. Alvin Robinson
· Ryan Jensen vs. Demian Maia
· Jason Black vs. Matt Grice
Autor bojovnik01 v 02:20

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home