Publikováno: 21.Červenec 2008
v 18:22

Kategorie: Povídky

Autor: boonboneek

komentáře (0)
Sny | Povídky

   No jak začít??? Asi od doby kdy se mi to začalo stávat.                                    

Ani přesně nevím kdy to začalo, ale mí sny se občas opravdu vyplnili. To by zas nebylo tak špatné, kdyby nezačali většinou předpovídat nějakou hůrznou událost.                      Je to asi tři čtyry roky co se mi zdalo že umře někdo blizky a taky jo. Ani ne do tydne volala teta, že umřel strejda. V tý době jsem si myslela, že je to jen Náhoda, ale mýlila jsem se. Před dvěma roky se mi zas zdalo o smrti. A zemřel mi děda. Za par měsiců se mi zdalo o tom, že mě muj tehdejší partenr podvede a necha mě a to se taky vyplnilo. A ted nedávno zas, zas seš mi zdalo, že někdo umře a taky jo, Zemřel mi známí.                      Jen bych v těch snech mohla vidět, kdo to bude abych mu mohla např. pomoct.

Ale zdají se mi hezké sny. Na diskotece potkám nádhernýho kluka a zamiluju se i to se stalo. Vyhraju ve sportce, vyhrala jsem i když nemoc.

Ale ani tyto hezke sny mi nemužou nahradit ty hrozné o smrti které mám a nikdy nevím kdo z mych blizkých umře a to je hrozná bezmoc vědět, že se stane něco hroznyho a jen čekat kdy a koho to potká.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: boonboneek
Region: Cheb
O mně:
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE