Publikováno: 21.Červenec 2008
v 12:47

Kategorie: Povídky

Autor: boonboneek

komentáře (0)
Život | Povídky

Byla jednou jedna dívka I. a ta měla strašnou smůlu v lásce. Ale nebudu zas tolik předbíhat.

Vše začalo před 7-8 lety, kdy se porpvé zamilovala.

Už si říkala, že nikdy nenajde kluka o kterýho by stála a on by stál o ni. Až jednou si kamarád A. potřebovala nutně zavolat, tak ji I. pujčila svůj mobil. Neřešila kam volá atd. Až po pár dnech se ji ozval cizí kluk, co že potřebuje a proč ho prozváněla. Chvili na tu zprávu koukala vyjeveně než ji došlo o co se jedná. Tal si začali psát a volat si, po pár  týdnech přemlouvání svolila se schůzkou. Byla nervozní vždyyt to bylo její první opravdové rande, i když mnoha lidem by to přišlo v jejím věku 17ti let divné. Nastal den D už týden dopředu věděla co si veme na sebe. Nervozně čekala před kinem, kde si dali schuzku, už pul hodiny dopředu. Kolem pořád chodil takový ošklivý kluk, v duchu se modlila, aby to nebyl on. Jenže modlidba nebyla vyslišena. Byl to on H. Ale bylo ji blbé utct tak s ním zašla na skleničku koly a pokecat. Poté se vydali na procházku. Doprovodil ji domů a šel na vlak. Ani ne za pul hodky volal že mu jede vlak až za hodku. Tak I. sedala na kolo a jela za ním, Dlouho si povídali a zjistila že i přesto že se jí nelíbil se zamilovala. Tak spolu začali chodit, H. si k ní nikdy nic nedovolil, až vlastně po roce došlo na iintimnosti. Na Vánoce tohož roku ji požádal o ruku. I. byla v sedmým neby byla velmi štastná. Domluvili se, že jakmile odmaturuje začnou plánovat svatbu. Jenže těsně před maturitou asi 3roky od jejich seznámení se vše zkazilo. Začal se chovat divně, Poté co se do toho vložila jeho mama vše přiznal. Asi měsíc to táhne ještě z jinou a s ní chce být. I. se zhroutil celý svět, jak jí to mohludělat a to před maturitou???  Bylo pálení čarodejnic. I. seděla na hřišti a její pohled, který směřoval do ohně, byl nepřítomný. V tom si k ní přisedl jedn kluk a chtěl si s ní povídat, ale ona ho odbyla. Po chvili to zkusil jeho kámoš T. ale ten se odbít nenechal. I. si přísahala že nechce kluky ani vidět´. Jaké bylo překvapení když se s ním pochvili začala líbat, on ji tak moc dobře rozuměl. Hned druhý den ji pozval na rande. zašli si na drink a zkončili v posteli. Bral ji i mezi své kamarady a tym byl jeden moc fajn L. V tu dobu už věděla že T. jde jen o sex a ne o vztah, tak se nebránila když ji L. pozval na rande. Jenže T. mu nakukal že jsou s I. spolu a on se jí neozval že chce čas všechno si promyslet. To už I. měla všeho dost přerušila veškerý vztahy s T. a jeho partou. Rozhodla se že pujde do kláštera.

Až jednou ji vytáhl brácha na disco a tam ho potkala svou životní lásku. Skoro se od sebe nehli ani na krok ikamoše poslal skoro domu bez něja jen aby mohl byt s ní. Ale nakonec odjel s nima. Po pár dnech ji napsal a domluvili si rande. P. byl tak užasný milý poslouchal co ona říká. Na další rande jela ona za ním a od té doby byli nerozlučný. Až poslední 3 rok se vše pokazilo, změnil se, podváděl ji. Ale ona mu to odpustila. ale i tak tan vztah měsíc před jejich 4 výročí zkončil. P. si chtěl dát pauzu ale I. se dověděla že tam za ním jezdí ta jeho bejvala a rozhodla se že se k němu nevrátí.

Zjistila, že není špatný být sama a začala si užívat. Ale přece jenom ji něco chybělo prostě pokecat si s někým kdo zanl jak ji tak P. Tak napsala společnýmu kamaradovi. Ten ji vyzvedl na parkovišti a jeli se projet.Povidali si o všem možném i nemožném. A pak se to stalo skončila mu v náručí a zažila něco nezapomenutelného. Od tý doby se schází, oba ví že je to jen o sexu.

Tak I. hledala dál prince svých snů..

Si pomyslela jsem prokletá bud na mě letí hovada kteří neví co chtěji nebo samí zadaní. Dospěla k rozhodnutí bud se dá na holky nebo vše nechám náhodě. Jen se bojí dalšího zklamání vždyt každej kluk ji  v životě podvedl.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: boonboneek
Region: Cheb
O mně:
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE