26.Duben 2007,13:02

1.                   Učení musí být osvěžující, proto jakékoliv přepracování je trestné. Kdo bude přemýšlet, bude okamžitě vyloučen ze školy.

2.                   Počátek vyučování stanovuje třídní profesor, nesmí být však dříve než v 10.00 hodin.

3.                   Před započetím výuky se podává svačina: obložené chlebíčky, chlazené víno, sodovky (limonády) - vše podle přání žáků. V průběhu dne taky pivo a likéry prvotřídních značek, to vše zdarma.

4.                   Jedna vyučovací hodina nesmí trvat déle než 20 minut. Jestliže profesor svým výkladem žáky nudí, je jeho povinností postarat se o náhradní program (karty, estrádní zábava apod.).

5.                   V hodinách je dovoleno zpívat. Začne-li někdo melodii, ostatní nechají práce a zpívají společně.

6.                   Polední přestávka je od 12.00 do 13.00 hodin, soukromé pochůzky se v této době povolují. Žák, který poruší polední přestávku, si ji může úměrně prodloužit.

7.                   Usne-li někdo během vyučování, musí být zachován klid (ostatní opustí školu a zbytek dne mají volno).

8.                    V 15.00 hodin je slavnostní ukončení vyučovací doby, hraje hudba a profesor děkuje každému žáku osobně za vykonanou práci.

9.                   Známky profesor uděluje po dohodě s žáky. Stane-li se, že se neshodnou, platí zákon presumpce neviny.

10.               Musí-li se žák(-yně) ženit (vdávat), platí škola útratu včetně výbavy a svatební cesty. Slaví se v bytě třídního profesora a celá škola má volno.

11.               Povinné volno je dvakrát v roce: 10 týdnů v létě a 6 týdnů v zimě. Zbytek dle vlastního uvážení.

 
kategorie: něco pro studenty =)
vložil: charmedkaaa
Permalink ¤


2 Komentáře: