Každej přece musí mít blog na líbímseti.....
30.Květen 2007,20:33

Nechápu proč lidé tolik nenávidí muslimy.Já osobně nemám rádskoro všechny náboženství, ale proč zrovna muslimy? Média každý den hlásají cozase nějaký muslim ve světě provedl a kolik malých dětí u toho umřelo, našimorální spoluobčané pak pocítí prostřednictvím televize vražednounenávist.Přitom radikálních muslimů je pouze něco kolem 10%.Ale to by vůbecmuseli ti naši spoluobčané vědět co to znamená slovo radikální a nedívat se nakaždého araba jako potencionálního teroristu.90% muslimů chápe džihád jakovnitřní boj proti hříchu a vítězstvím v tomto boji jde příkladem dalšímlidem (potencionálním muslimům). Zato radikální muslim džihád chápe jako bojproti „bezvěrcům“ a šíření víry i za cenu smrti nebo vraždy. Vládcové arabskýchsvětů zneužívají víru k šíření moci jako tomu bylo vždycky v zemích kdeje chudoba (vezměte si středověkou Evropu a křesťanství).Hlavním problémemsvatých knih jako korán nebo bible je nedoslovnost.Díky tomu si je pak můževyložit každý po svém což má své pozitivní i negativní stránky.

Díky médiím jsou dnes Američané v Evropě chápáni jakozachránci před teroristy, jsou vlastně pokračovatelé křižáků ve “svaté“ válce,kterou paradoxně začali právě křižáci které už asi nebavilo vraždit bělochy takse vrhli na muslimy kteří ale kladli větší odpor než předpokládali. To vlastnědokazuje to že v korán nekáže agresivní šíření víry, jinak by snadmuslimové vrhli na Evropany  dávno předkřižáky, kdežto oni si hleděli svých létajících koberců.

Tahle válka vlastně skoro vyhovuje všem. Američané nemají navýběr jelikož je to jediná možnost spolehlivého přísunu ropy po tom co sedodavatel z jižní Ameriky změnil na lehce nespolehlivého a kamarádit s Rusyse jim asi nechce. Evropa má své zachránce a něco jako pocit bezpečí, navíc simůžou Evropané vesele žvýkat americké žvýkačky, díky tomu že mají Amíci ropu. Zemějako Kuvajt Nebo Saudská Arábie přišli s Irákem o konkurenta a radikálnímuslimové ukojí svojí potřebu vraždit “bezvěrce“ a především Američany kteří teďza nimi sami přijedou. Jediný kdo na tom vlastně utrpí jsou průměrní muslimovékteří se nemůžou projet MHD aniž by se ostatní nedívali jestli nemají někdebombu a v zimě musí mrznout jelikož si na sebe nemůžou vzít tepléoblečení, které přece také může skrývat bombu nebo alespoň maličký granát kterýmá přece každý muslim v základní výbavě

 
vloženo cistirna.peri
Permalink ¤