Mikkeline_ | celebrity libimseti.cz

Po poslednim clanku MRS.Duck, v kategorii celebrity libimseti.cz, ktery mel neprijemne velkou odezvu jsem se rozhodl pokracovat. Jak jsem to uvedl ve shrnuti statistik zde.

Dalsi jmenovana je Mikkeline_ . Nicmene neni to jeji trapny usmev na fotkach, neni to jeji "LoWisK*vAcI pISmO" (opravdu zadnou z techto veci na profilu nenajdeme), ale jeji zaliba v retusovani. Uz ted me asi nema rada, protoze jak sama chytlave uvadis nesnáším fejky. A ani se ji nedivim. I kdyz...kdo by chtel čelit tvari v tvar nevyzralym nactiletym vulgaritam ? Za to mi opravdu nestojite :-) .

Ted ale zpet k posuzovani profilu . Jelikoz mam popito (ano, klidne ze me delejte alkoholika :) ), tak zvolim jiny system popisu. Udelam z tohoto clanku kratsi povidani misto rozepisovani inteligence, ktera zde neni prioritni.

Jde o to, ze slecna asi stoji za starou belu nebo si alespon tak prijde. Ja chapu, ze dnesni ( i ty minule) holky se snazi delat vse pro krasu, aby se zalibily - a priznejme si, ze to neni kvuli muzskemu pohlavi, ale samotne soutezivosti mezi slecnami/pubertackami (pozn.:slecna - pouzivam vetsinou pro normalni holku, pubertacka = kráva). Vite, ale co je moc to je moc :). Podivejte se na jeji profil a najdete mi nejakou normalni - prirozenou - fotku bez retuse. Jestli si tohle zrovna slecna cte, tak at mi klidne napise a ja ji udelam profesionalni retusovani gratis.

Takze ano, mate pravdu - vyjadril jsem svuj negativni,svobodny a zcela otevreny nazor na jeji profil :). Zaroven jsem ji nabidl i moznost reseni :)

Neprijde vam to trapne ? Vzdyt kazdy vidi, ze je to fake :-) A proc si teda slecna pise do profilu, ze nesnasi fake ?:-)) I kdyz mysli nevyplnene profily bez fotek,tak na zaver si polozime otazku  - je lepsi nevyplneny profil a nebo neprirozena retus ? Kdyz si dam na svuj profil fotku pekneho kluka/holky, tak vlastne prezentuju stejny zamer, jako zminena slecna, ktera neukazuje pravdu ;-). Zamyslete se...(a ano -cekam odpovedi typu ty se zamysli :-) )


Vas cool_moravak

// pozn. pro ty co to nepochopili:
"Vzdyt kazdy vidi, ze je to fake" - je myšleno tak, že neprirozene skryva pravou tvar pred realitou - tim je myšlen ten "fake" ;)

Joo noo..pravda

Missy_X: Slecna tam nema fotky jine holky, to je zrejme. Mysleno to bylo jinak >viz poznamka pod clankem.

PS: ta holka fake není ;)

V tomhle je určitá pravda,, takže tenhle článek neposuzuju špatně :)

Náhodou když by neretušovala(nebo se jí netřásla ruka) a líp fotila tak je pěkná

jak jsi došel na to, že je fejk? barvitě popisovaných retuší jsem se taky nedočkala, dočkala jsem se retuší normálních, ovšem to, že sem nezaostřila ani na jednu fotku je po ránu psycho (stejně jako opiování pěti číslic):)) tak snad příště

Přidej komentář