Správce jak má být ? | nazory & postrehy

Dnes nad ránem se mi stala kuriózní situace... více v samotném článku: (obsah je překopirovan z diskuze, kterou jsem zalozil, abych ziskal i pohled "publika" ).

Momentálně zažívám kuriózní situaci.

Zajdu si zkrátit dlouhé chvíle na chat LBST. Kecám s kamarádkou a hodím do éteru odkaz na svůj blog
http://web.libimseti.cz/cool_moravak/ .
Samozřejmě vše je na serverech LBST,takže vlastně propaguji jejich službu.

Nicméně velmi bystrý a zřejmě i nadaný správce místnosti Tactic sesnažil pobrat rozum do hrsti a dal mi kick na 5min z místnosti -důvod :odkaz mimo. Jak mimo, je to pořád LBST :-). Nicméně komedie pokračujedál. Po 5min se vrátím a slušně mu objasním, že odkaz je výhradě vázanýna LBST a nikam "jinam" neodkazuje, že by jako správce měl znátpravidla nejlíp(přitom popis místnosti jasně říká - odkazy MIMO serverLBST jsou zakázané).

Čeho se nedočkám ? Další kick, tentokrát na 15Min za odkaz mimo :)a k tomu ještě urážka SS. Urazilo ho nejspíš to, že jsem pochyboval ojeho znalosti pravidel :-). Prý si mám stěžovat adminovi, že on si toobhájí.

Přikládám screen:
http://i42.tinypic.com/2hi8rop.jpg

Aktualita :
---------------------------------------------------------------------------------------------
Vrátil jsem se do místnosti, abych mu opět "domluvil", nicménětrval si na svém, že prý odkazuji na room chat, že mi zavolá admina,jestli s tím mám problém.

Já poznamenal, že pořád ještě nenavštívil odkaz, který jsem poslala že na žádný "chat"neodkazuji. Šlo o blog na LBST. Mno a čeho jsem senedočkal ? Bohužel mi admina nezavolal, ale opět mě kicknul bez toho,aniž by uznal svou chybu. Důvod -obtěžování admina - 45min.

Díky tomu, že jsem si stál za názorem, že jsem neporušil pravidla atvrdil, že odkaz ani nenavštívil (protože říkal, že je to odkaz na roomv chatu, nicméně byl to blog :) ) mě kicknul za to, že ho prý obtěžuji . Obtěžuji čím ? Že poznamenám pár věcí o tom, že vykonává svoji funkci špatně ? Kickuje bez přemýšlení ?

Viz screen opět :-).

http://i41.tinypic.com/241s0ap.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualita č.2:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jsem se vrátil zpět na chat, po 45min a začal vést normálnikonverzaci s lidmi na chatu. Nikoho jsem nepohoršoval,neurážel. Prostěpouze řeči "jak to jde" apod. Nicméně správce Tactic mě začal napadatstylem "už zase" (nechápu co zase, přišel jsem si konečně pokecat-snaduž bez neoprávněného vyhození). Situaci jsem nechtěl po návratu domístnosti řešit a pokračoval jsem v nezávazné konverzaci s jinými.Tactivovi jsem pouze řekl, že se s ním se nebavím a pokračoval jsem vkonverzaci s ostatními. Tu však asi dostal ode mě nějaký důvod kvyhození, prý narušuji chod místnosti (asi tím, že chatuji :-) ) avyhodil mě na 120min.

Pánove a dámy, to jsem s prominutím ještě na českém internetunežral. Člověk si už nemůže ani svobodně pokecat, protože nějakýzamindrákovaný blb ho neustále vyhazuje za absolutně nesmyslné důvody aneporušení pravidel portálu.

Viz opět screen:

http://i41.tinypic.com/2s7x9qb.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------

Já si myslím, že lidé jako on na této pozici nemají co dělat. Zajímá mě váš názor :).

Odkaz na diskuzi a hlasování


Vas cool_moravak

Dodatek...by mne zajimalo podle ceho tem rikejme jim treba "lidem" tu korunku a moznost si tu zalozit mistnost davaji :-)))...ze by panovala korukce i tady :-)))...cim vickrat mne preblafnes tim vetsi funkci budes mit???? :-DDD Podle mne by spis nez tohle chtelo udelat zkousky ze znalosti pravidel chatu nez podlezni a dohazovani neznamych lidi na tyhle funkce...a taky...kdyz by mel nekdo delat spravce tak nekdo komu je aspon 18 let..nebo nekoho kdo ma rozum jinak by tu za chvilku mohl delat spravce i kde jaky dobytek :-)

Tak co ja si tak vsimnul on vubec tento portal je znam tim ze to jsou opravdovy znalci..pocinaje tim ze tu spravcovaly zlodeji, podvodnici a odbornici na nebezpecnost :-D...

Mají nebo nemají..To je fakt sporné.Jednoduše lidi neradi přiznávají chyby.:) To je asi tak všechno co bych k tomu dodala...No například,můj otec,jedeme si takhle na dovolenou,nechtěně zabloudíme a on místo toho aby se zeptal na cestu tak raději bloudí tak čtyři hodiny sem tam s tím,že to prý najde.Přitom vůbec,kdyby se zeptal někoho na cestu,nejezdíme jako šílenci sem tam zbytečně,takže tj něco podobného.Máma mu pak řekně,že se měl zeptat,ale to už je samozřejmě moc na mužskopu hrdost(tím nechci všeobecně urážet muže,sjou i tací co by se zeptali,že,ale z toho to plyne).Sice ne uplně,ale na vysvětlení to stačí.A ted budu stejně muset,...musím spát protože mi nebylo 18,bohužel musím (úsměvné,trošku hloupé možná),tak ahoj!

Přidej komentář