Tragedi a panicove | celebrity libimseti.cz

Ti co znaji, nemusim pripominat(ted neni rec o tragedech :) . Pro ty, kteri se dostali k tomuto clanku (cti: k teto kategorii - "celebrity libimseti") bych mel kratke vysvetleni, o co tu vlastne jde - v tomto kratkem predstaveni.

Samotna kategorie zatim slavi nejvetsi uspech co se tyce celeho blogu (ano, vytvorily se i nepovedene klony na jinych webech, ale ja jsem stejne original :-P ).

Tentokrat se ale nebudu zabyvat komentovanim pipek, ale otocim minci - panove, treste se :).

Vyuziju pro to nedavnou "kauzu zobrazeni", o ktere pisu zde (aby jste vedeli o co jde).

Ve strucnosti : nejspis se nasla pocetnejsi skupina lidi, ktera navstivila muj profil a tim uvedla me fotky do popredi (bohuzel pro nektere - to opravdu nejsem ja, jsem totiz muz a ne zena :))) ).

Samozrejme portal libimseti by nemohl fungovat bez nadrzenych panicu, kteri spamuji denodenne profily divek peknych tvaru :o) a nejak se dostalo i na me :))) (do ted nechapu, co za blba nepozna, ze profil je oznacen modre, tzn., ze jsem muz + tak okate fotky z internetu). Bohuzel tito lidi vidi jen zenskou píču a kozy, s prominutím a vic je nezajima.

Abych se dostal konecne k tomu, proc tu pisu. Byl jsem zaplaven behem 23.5. - 30.5. cca 30 vzkazy od ryznych nadrzencu. :) A protoze jsem to ja, tak je zde i uverejnim (to jsem hajlz, co ? :-) ).

Ti co si mysli, ze u me maji sanci :) a uverili tomu, ze jsem zena (i pres to, ze to nebylo cilem meho profilu):

metohdman, djmarsse, DAVES112, kpasdh, snuupdoog5, bassmann, dolar_11, MATUS15, maxikingx, xmoravecx, Marek-PCE, kukiiisek94, sspektrum, tomi.84, hlinour, kristiano999,      
bUmBiK_25, ajso, temerav, seby.150, 22.PAC, Michalll24, kuki95, 21XYZ, bobe2, dubblle.

Az takovy  hajzl nejsem, takze vase nicky nebudu prirazovat k jednotlivym textum. Tohle slouzi jako varovani naivnim pipkam, ktere si mysli, ze prisel ten pravy :) Prisel, ale prisel jen sukat :-).

Zde je ten nejpikantnejsi vyber :-)  : (budu na to reagovat, jen z role "radoby" zeny)


"čau chi tě vidět živě nemislisi že su nákej buzik ale si strašně krásná "
Kdybych byl tak pekna zenska, tak by me urcite zaujal mladikuv dialekt :) Vynechane pismena, nareci a nechapajici oduvodneni "ze neni buzik"(logicky, kdyby byl, tak asi nepise ne ?:-) ) zaujme kazdou zenu na urovni.


"čau lasko jak se maš co dame sitou jebačku ja ti zaplatim jo lasko tak napiš jo a rosmisli sito jo "
Clovek, ktery se neumi ani vyjadrovat nemuze mit logicky ani penize, aby si takovou holku koupil :-).


"MAŠ FAK PEKNI ZADEŠEK "
Gramatika nadmiru pobavila :)


"ahoj, jsem Francouz ale žiju většinou v Praze, jelikož jsem rozvedeny a potřebuju sex jako každy,jelikož jsem lekař a nemam moc času chodit do podniku a se znamit s holkama , proto ti nabyzim sexik za finančni pomoc,třeba za 2000 kč,a chci to 3 krad každy tyden,tak že bys měla 24000kč mesičně, jseš mlada a určite to potřebuješ i když si myslym že jseš slušna,( kurvyne snašym,) tak si na to rozmysli a napiš tvuj č. Tel. jestli maš zajem, zavolam a domluvime se, omlouvam se za špatnou češtinu"


Síla ! Pan lekar ma dozajista sotva dodelanou zakladni skolu, kdyz pise takove Y/I. Hlavne, ze skolonovani mu jde na jednicku :-). Urcite je to clovek sporivy, protoze v prazskych bordelech by se prohoupl mnohem vic :).


"ahojky seš moc krasna a maš krasnou postavičku ,budem si psat"
Tak tento vi za cim si ma jit Uz i rozhodl, ze si budeme psat :))


"Tak krásná slečno,až jste mi krásou vyrazila dech,Vás zvu na kávu do té nej nej restaurace kterou si vyberete jste můj hos a ještě jednou moc se mi líbíte pošlete tel a domluvíme se já má za 15 min poradu,tak počkám ještě 5 min na číslo a zavolám z auta jinak pěkný den"
Opravdu kvalitka(mezi zbytkem vzkazu). Zde se mladik uz neco naucil o psychologii a podsouvani podnetu, bohuzel je v tom dost velky laik a dela vse okate. Urcite je to nejslusnejsi vzkaz ze vsech tech oplzlych a gramaticky nechutnych vytvoru od mistnich nadrzencu. Ocenit se da fakt, ze pocita, ze ty holky na fotkach jdou dozajista po penezich a tim si je snazi ziskat. Bohuzel slova jako "mám za 15min poradu" "zavolam z auta" nejsou vubec presvedcive. K tomu poradu muze mit i bezny řádový zamestnanec, ktery dela nekde za 50/h a usedat muze do skody 120L :-)


ahoj jsi moc heska rad bych stebou poznal viš jsi moc krasna holka maš hesky zadeček ja mam rad když maji holky tanga maš moc amoc krasni [] rad bych tam dal dotebe viš co ne ?? ..... maš nato holka kolik ty je roku co ? ja tě přidam do přatel jo mužu počkam jak my odepiseš jo jsi moc krasna libyš se my moc ale ........... cau kotě ?? [] [] ?????? [] ...................... []
Hnusný gramaticky výblev od 16letého mastiče, ktery si snad myslel, ze ma sanci u takove holky, jake mam z netu nahazene na profilu. Uplne smesne vyjadrovani, jako kdyby sam nevedel, k cemu ho tam dole ma :))



To je vše panove a damy. Poucte se z toho. Mozna nekteri konecne priznaji, ze muj blog neni o hovne, ale je o vas. Takze mate vlastne pravdu, je to o hovne :).

Vzkaz vsem panicum co mi psali - zlepsete si gramatiku. Opravdove slecny maji rady muze s prehledem, kteri jsou nad veci (jako jsem ja :) ). To, ze propagujete na profilech znacky bot a fotite se jak kokoti na hlavni profily z vas borce / borky neudela.

Vas cool_moravak

Doufám,že zveřejníš a okomentuješ další vzkazy,dost jsem se pobavila..Trefné názory.

No páni,,,musím uznat,že blbej fakt nebudeš ! :)
Ono je to hezký,ale těm klukům to stejně nedojde víš,ale za snahu to cenu má :).

Jen tak dal :-)

No.. pobavil jsem se :D

Přidej komentář