16.Leden 2010,14:14

NAKŘIŽOVATCE PRAVDY

RakicNebojša

Jedinečnáodborná kniha Na křižovatce pravdy, je dle mne nejlepšímnaučným čtením o Americkém pitbullteriérovi, která bylau nás vydána. Kniha je jak pro lajka, který se chce dozvědětzákladní pravdivé informace o tomto plemeni, tak si v ní rádpročte i dlouholetý milovník plemene a kynolog.

Obsah:charakteristika,historie, současné linie, souteže, standart, karanténa, potrava a školení, pravidla souteže, moderní pravidla zápasu


Věnujese i nejvýznamnějším liniím a jedincům plemene. Psaná trochusvérázně, ale každopádně je nezastupitelná !!!Zápasy jsouZAKÁZANÉ!Přesto kniha uvadí stručně její pravidla.Toto plemenobylo vyšlechtěno k psím zápasům,čili útokům proti psům a nélidem!Dnes je to společenský,rodinný a sportovně vedený pes.

MAZLÍČEK,nebo ZABIJÁK?

RomanZelenka

Tatopublikace se odborně zabývá dvěma plemeny :

Argentinskodogou a Americkým pitbulteriérem

Obsah: problematika “bojových” plemen , metodika výcviku, standartplemen, výběr, koupě, výživa, zdravotní péče a fyzickákondice, ustájení a potřeby.

obálka/obal

Americký pitbulteriér Autor: F.Favorito - Kliknutím na obrázok zavrite

F.Favorito

Vtéto odborné knize se dočteme samozřejmě o plemeni souvisejícímjiž v samotném názvu, o APBT.

Obsah:původ, proč právě pitbul?, chovný standard, štěně ,každodennípéče, domácí výchova a výcvik ,péče o zdraví, staří,společné chvíle, pochopte chování svého psa

Knihaje doplněna velkým množstvím barvených obrázků.Informacepostačí nenáročnému badateli o plemeni, jelikož se nezábýváspecifickými vlastnostmi plemene a je svým způsobem chudá i přessvůj překrásný vzhled.

JezevčíkWolfgangRanslebenJezevčíkje jedno z nejoblíbenějších psích plemen, jak do rodiny, tak dopráce s využitím loveckém psa.

Obsah:historie, výběr, péče, jezevčík- rodinný pes, základnívýcvik, jezevčík- lovecký pes, chov, výstavy, zkoušky, zdraví

Vycvičitjezevčíka není žádný problém, přesvědčit ho, aby poslouchaluž může být horší.Tato kniha mi poskytla veškeré informace,které jsem potřebovala znát a dodnes je muj jezevčík skvělý společník.

Jezevčík - Wolfgang Ransleben - Kliknutím na obrázek zavřete

 
kategorie: psi | vložil: corvetka ¤


0 Komentáře: