16.Prosinec 2007,15:40

Upozornění:

Mám tady pár foteček týraných zvířat…není to hezký pohled, ale….je to potřeba…musíme vědět, co se děje! Jen prosím citlivější z vás, raději se na to nedívejte…..

Týrání zvířat je nejodpornější čin, s jakým jsem se kdy setkala. Lidé, kteří si vylévají svůj vztek, mindráky či co, na jakémkoliv tvoru jsou odporní slaboši. Na nebohá zvířátka si dovolí, protože se prostě nemůžou bránit! Je to hnus a netuším, jak se k takové odpornosti může někdo snížit.

pláču....

psi

Těmhle lidem bych udělala to samé! Ať si zkusí být namačkáni s padesáti dalšími v kontejneru, trpět dehydratací a hladem! Stát jenom díky tomu, že se na mě tiskne 50 těl, nemoci dýchat….

Ubohá zvířata!

Můj osobní názor zní : lidé, kteří týrají němé tváře, jsou bezcitní tyrani! To se týká i pašování ohrožených druhů! Vždyť oni jsou schopni narvat papoušky do flašek! Fuj! A co testování léků a vůbec všeho na zvířatech? Nepřipomíná vám to doktora Mengeleho?

e

Zvířata jsou obyvatelé Země, jako my. Nezabírají snad tolik prostoru, abychom je museli střílet a vyhlazovat! A pokud vážně musí mít nějaká nafoukaná fiflena kožich z bílého tygra, ať si pořídí napodobeninu! Máme docela dost vyspělé technické prostředky…a konec konců, nemusí o tom nikdo ani vědět!

k

Dneska je to vážně horší, než někde v pravěku! Lidé sice nosili kůži, ale zvířata zabíjeli z nutnosti, pro potravu! Ne ze zábavy!!! Hrůza!

pejsek

Občas na veřejnost probleskne zpráva o týrání…a co děláme? NIC! Vůbec nic! Možná se deset minut tváříme zděšeně, citlivějším z nás se zdají hrůzostrašné sny…ale co? NIC!

r

Uznávám však, že my, obyčejní obyvatelé nemáme moc šancí něco změnit. Ale co vláda? Co organizace na ochranu zvířat? Od toho tady jsou!

slepice

Tak nečekejte, nebavte se, nezaobírejte se prkotinami! JEDNEJTE!

JESTLI MÁŠ ČAS . JESTLI MÁŠ BLOG. JESTLI TI JE TĚCH ZVÍŘÁTEK LÍTO . AJESTLI MÁŠ MÍSTEČKO V BLOGU . TAKSI TO DEJ PROSÍM NA BLOG

No je to hrůza...výsledek testování nějakáho svinstva....

 
kategorie: týrání zvířat | vložil: corvetka ¤


0 Komentáře: