culinka
a její "rodinka"
 

piknik - nedělní výlet v okolí Phy

můj první článek bude o naší minulé neděli..
začínala jako každá jiná když zůstáváme v Pze. ...
jenže !! bylo prostě hezky a my vyjeli na piknik..  vzali si sebou hafo jídla, Matýska, plavky, deky, chlazené ovoce a salátek ze zeleninky a těšili se jak si najdem nějaké pěkné místečko.. povedlo se, mezi břízkama jsme se hezky naobídkovali a váleli .. nádhera..
Máta byl v sedmém nebi :) a to i přesto, že jsme mu sebou  vedomě nevzali "žužlalku" zasvěcení  jistě vědí :)

Vrátili jsme se kolem 16h kdy bylo venku 27°C...takže maras .
Po návratu se domluvili, že kolem 18té hodky vyrazíme provetrat poprvé v Praze kola společně.. vehementně jsem se pustila do mytí a pulírování mnou dlouho zanedbávaného a odloženého kola, samozřejmě jsme zjistili, že mám obě  duše vyfouklé. Samozřejmě jsme ani jeden nenašli pumpičku. Optimisticky jsme tedy vyrazili do nejbližší benzínky, milá kola nafouknout. ......... bohužel, nepodařilo se, zřejmě byl vehikl na nafukování rozbitý ..

..... ale co je nejduležitější náš Matýsek prvně sedel v košíčku na Petrovo kole.. a vůbec se netřásl jak je jeho zvykem. Byl v klídku a očividně spokojen...

....... došli jsme do benzínky druhé v pořadí a tam konečně došli k tomu, že moej duše dofouknout na benzínce neumíme.. díky uplně (dle mého) pitomým uzkým ventilkům ..
cesta zpět, ale kupodivu nebyla ve skleslé náladě, nechlai jsme tedy mé kolo doma (v garáži) a vyjeli jako rodinka na jednom jedinném kole.. fotku bohužel nemám, ale jistě si to umíte představit 160 kg živé váhy na jednom šlapacím kole... "tatka" šlapal, "mamka" na štangli a "děťátko" v košíčku.. ilustrační foto přiloženo níže :))))



   

z výletu a celé neděle mám skvelý pocit..   den byl zakončen tím nejlepším způsobem jaký lze si představit :)

komentáře (2)

« Domů | Přidej komentář

  1. Neznámý | 16.05.2007 21:58:07 |

    A čí to jsou krásné nohy?

  2. Susan | 15.05.2007 18:01:18 |

    Super, takže den jste zakončili po svém....pořádným spánkem:o) :o) :o)