culinka
a její "rodinka"
 

stále ještě se zabydlujeme :)

bylo mi řečeno Horákovic rodinkou, že můj první článek  byl prvním a taky POSLEDNIM... noooo je fakt, že někdy se mi stává, že věci nedokončím.. no jo, ale at si kdo chce co chce říká - já jsem prostě Blíženeček a tak proto mám maličkou výmluvu :)

... ale teď jim prostě vytřu zrak  :)))
chci sem napsat, jak si krásně zabydlujeme naše bydleníčko... zlý jazyci by mohli říct, že už léta.. atp., ale JAKO WOE NO A... ??? ceš do dršťky ??!! :D
jsem se malinko vodvázala co .. no dobrá... tak píšu dál. Jsem totiž koukala, že jsou tu zvědavci, kteří bůh ví odkaď vzali heslo, který jen tak nikdo jako neuhádne jooooooo!!!! - viď Šedivko :)


hihi jste zvědaví ?

tak je to pár tejdnů co jsme si vymalovali.. na krááásnou zelenou.. no prostě náádhera.. tak jako nášj webbloček :) a postupně at jsem kde jsem dokupuju píííčovinky jako například prostíránííí atp.

Dohodli jsme se, že si koupíme něco čím rozdělíme obývák a pracovnu, alespon opticky .. to víte ať ten náš bordel není tak vidět :D noooo tak jsme vymysleli, že použijeme to co propaguje IKEA jako nějaké panely...helejte řeknu vám to takhle, prostě jsou to vertikalní žaluzie ale každá má rozměr cca 40-50cm (můj odhad "znalce" ..no ženskej no.. tak to nemusí být až tak přesný). Koupíte si toho kolik chcete .......my koupili 3 ks a to ještě jeden budeme mít v záloze. Jako kdyby bylo potřeba to ještě víc "zazdít". No a prostě to visí na stropě (dá se použít i před okna) na posuvný konstrukci .. kolejnička a vozík vobraceně :D... no my si vybrali takovej vzor imitace ratanu .. a sedí to tam.. fakt že jo. A né že neééé. Mají  vcelku výběr vzoru a i matroše od prusvitných přes záclonový až po látkové neprosvětlitelné ...(jůůů to je slovo co? to ja sama :D)
tak jsem byla dodatečně upozroněna, že  je to 60 cm :))
No jestě to dneska musím nějak ustříhnout a zašít na dýlku.
-nic jsem samozřejmě ještě nezastřihla a nezašila ..

ta druhá fotka je .. ehm ještě nezkrácený.. to je to dlouhý co ?

a víte co ?? budu tam mít stoleček.. a to na takový ty ručičkama dělaný výtvory.. nic šikovnýho nejsem, ale učím se od mistra :) .. (ten mistr se zas učí od jinýho mistra a tak dál.. však to znáte..)
no a ten mistr má fotečky tady třebas :

http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?id=60414

Zuzi až to všechno bude chtít celej svět číst.. budeš platit jak mourovatá za reklamu .. ;)

... ale nemyslete si, TO NENÍ VŠECHNO
my máme i poličku..  a to za postýlkou.. je fkatem, že tam mame sadroš tak jsme se bali, že klasická IKEACKA  police s tloušťkou cca 5 cm,  nám spíš udělá díru do zdi.., ale my jsme Pražáci vychytralí.. tak jsme to dali výýýýš tam kde to neznělo dutě.. a ten muj inžinýr to tam přivrtal.. už jsme se chtěli tetelit nad naší poličkou......................... ažžžž...............................  no co myslíte inžinýr to dal vobráceně ...no ale, jako máme  k tomu pádný důvod.. takže to bylo schválně .. "jako jo"..pže pak ty šroubečky nevidíme zespod poličky, kterou máme při ležingu přímo nad hlavou. To jsme koumesi coooo... no celý unaveny jsme šli spinkat.


No ja toho moc nenavrtala.. ja byla ten "OTIK" jak inžouš říkal.. že každej montéééér má nějakýho "Otíka" co vysává.. přidržuje.. podá atp. A k tomu vařííííí ...jů tlusťoušci si dali smaženky..

.. jsme totiž dostali od Petovo mamuši hoooodně vajec.. tak stále vymejšlíme jak je zužitkovat :)

... a mááálem bych zapontěla dyt ja se musím pochlubit koupila jsem si na kolo rohy
:)   :)                                                              

komentáře (3)

« Domů | Přidej komentář

  1. Pája | 12.06.2007 10:17:11 |

    nevidím v tom rozdíl :-)

  2. Susan | 17.05.2007 11:50:01 |

    Houby Pat a Mat, to je přece Cucka s Inžoušem ;o)

  3. Pája | 16.05.2007 16:46:13 |

    to nemá chybu, hotoví Pat a Mat :-D