19.Březen 2009

..aneb čím víc kamínků, tím víc addidas :-) Prstýnek na obrázku jsem dostal ke svým (již) třiadvacátým narozeninám. Nutno říci, že mé prstíky jsou dosti útlé, takže průměr prstýnku by mi prý mohla kdejaká majitelka silnějších prstů závidět (jen pro představu - velikost 54 a je mi ještě trošku volný na pravém prsteníku ).

Jinak jsem se rozhodl, že se i já zajedu podívat na 18. března končící výstavu věnovanou Tutanchamonovi. Výstava se konala jen a pouze v Brně, tak jsem tedy podpořil výstavbu dopravní infrastruktury ČR a koupil roční dálniční známku. Aspoň teď budu jezdit s trochu větším klidem po D1 - těch pár (možná desítek) kilometrů, které jsem doteď mezi Benešovem a Prahou projel vždy načerno  Jinak tedy výstava poutavá, moc hezky připravená, zaujalo mě to podobně jako Titanic v Lucerně loni v Praze, ale tohle bylo lepší v organizaci. Opravdu se mi to líbilo, ačkoliv nejsem fanda Egyptu ani dějin z této doby.

Taky se mi pod ruku připletly další zajímavé filmy - Vévodkyně, kterou jsem značně ospalý shlédl v teple domova a i přesto mě dokázala zaujmout, a v Palace Cinemas v Praze film Watchmen, který se mi velmi líbil a nemohu než doporučit...  

 
Autor: czmontero v 16:51 |


Komentáře (0):