25.Říjen 2008

Tak nám opět utekl nějaký ten čas a já se rozhodl to tu zkontrolovat,přidat nějaké aktuální fotky a taky připsat něco sem na blogue :-)

Stručně shrnu novinky v mém okolí: po skončení sezóny v kempu jsem začal pracovat v o trochu méně skvělém penzionu Na Pastoušce v Čenkově, mezitím jsem se rozhodl také nechodit tento semestr do své jindy tak milované školy a tím si prodloužit studentský život o celý rok. No není to tak uplně špatné, dokonce bych řekl, že se mi to i líbí :-) A v neposlední řadě také hodlám utratit všechny své vydělané penízky a pořídit si za ně nějaké dopravovadlo, nejlépe autíčko :-) Už mám i konkrétní a jasnou představu, co by to mělo být, už jsem i pár vhodných kousků potkal, ale vždy než jsem se k nim i s připravenými korunkami dostal, stihl je koupit nějaký jiný zájemce. Tak teď tiše vyčkávám.... :-)

No a příští týden se podívám asi na sedm nocí na největší ostrov severní Afriky, mnozí z Vás určitě ví, že se jedná o Djerbu, nedílnou ostrovní část Tuniska. Už se těším, hlavně když venku tady začíná mrznout a podle posledních předpovědí se denní teploty tam pohybují kolem 27 stupnů (i více :-) ). Tak snad  to vydrží.

No jinak teda bych měl dělat bakalářku - tvořit výukovou pomůcku, ale jsem strašně líný a nevim, kdy se k tomu dostanu, ale snad co nejdříve.. Musím si stanovit nějaký limit, jinak se k tomu nedokopu, jak se znám :-)

No a to je tak asi všechno, ted zkusim upravit nějaké ty fotečky a nahrát je sem, protože ale něco stahuji, tak mi běží PC už pár snů v kuse a celkem se seká, tak to možná nechám na jindy.. Každopádně všem věrným čtenářům přeji hezký zbytek dne :-)

Pavlíček :-)

 
Autor: czmontero v 18:06 |


Komentáře (0):