29.Srpen 2006,15:11
zase jen výtažek z diskuzí..moudra, která nesmějí být nikdy zapomenuta
(EDIT: je to hrozně stary.snad rok 2002)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
to je jako různý.člověk co váží nic jak já tak je dlouho zlitej...opravdu dlouho a ne zřídka kdy i do druhého večera...ráno po kalbě občas nemužu ani chodit a zdá se mi že jsem ještě víc zesračkovanej než v noci......
a taky je to jídlem...jednou jsem si dal vepřoknedlozelo +9plzní a šel jsem do školy(asi to možná na mě bylo znát ale já se cítil ok)
někdy stačí 4 pivka ráno po kalbě a když se ten chlast rozjede jsem na káry
nebo si dát alko-sprinty. jednou jsem šel na kroužkovaný budvárky (kvasnicový speciál dvanáctistupnovej) objednával jsem si po 2x po dvou a jednou po třech a jak jsem to do sebe naklopil během toho co ostatní dali polovic tak jsem mlel hovna min 3hodky.
některý chlasty mě ale dosti bouraj.rum mi rozhazuje budíky uplně brutalně....fernet mužu pít v pulitrech:))
nebo takovej absinth....nebo lépe absinth s obsahem pelnyku lehce halucinogenního,kterej se u nás tušim prodává jen v globusech..to je zvěrstvo

nejlepší ze všeho je se tak ožrat až už vám nemuže být ani blbě! (když se kalí něco hnusnýho tak z toho lidi mužou hazet šavle...ale když už jsou tak načatý že ani nepoznaj chut tak to tam padá docela vpohodě)
a lidi už neci nikdy slyšet že po budvaru bolí hlava protože je to peachovina.

+doplněk jsem zjistil že lidi se mužou zbourat i z piva desetistupnového.u nás v rodině se vždy bralo 10°pivo jako pivko pro řidiče nebo těhotný ženský...aaaale ono to jde!:))huráá.
--------------------------------------------------------------------------
jednou jsme se takhle uplně zničili z fernetu+zelený s mlíčkama(zasvěcení vědí že to neni prdel tenhle sajrajt)+piva...bylo toho moc...bylo všem tak nějak blivno..
seděli jsme s kamošem na balkoně a 3. vydejchával........chlast došel.....
dostali jsme výtečnej nápad že sehrajem malé divadlo. vzali jsme petku od cocacoly s jahodovým tangem naředěným a nacpali jsme tomu poškozenýmu že tam máme citruse...chudák malej nevěděl....šli jsme za nim a nabídli mu.začal vydávat divný zvuky a nafukoval se......začali jsme ten jahodovej nealkáč do sebe klopit a samozřejmě přidávat vhodný držky jak je to hnusný.....pořád nás přemlouval abysme to nepili..že se zeblejem.....jak nám bude blbě.nu dávali jsme si to brutálně.
v jednu chvíli nám tvrdil že už je to ok ale že my chcípnem v pekle..tak jsme mu nabídli
uchopil flašku...(čuměli jsme,nepoznal tvar láhve a taky to že je plastová a ne skleněná)
napil se....(čumíme jak svině jelikož hodil hnusnou držku a rozkašlal se na cely kolo...)
kámoš zaklekl a dělal jako že bleje....ja se přemístil do pokoje a začal taky hrát..scéna jak z národního..chudák 3. to neustával....vstal a opatrně obcházel kolem kamoše...já jsem vzal igelitku do ruky a začal leštit dlaždice igelitkou:))) procházel kolem mě."Ty vole tys to tu všechno poblil!!!! ja vod toho mám ponožky dopič..!!"to už jsem ležel v křečích v rohu a tlemil se že jsem vystřízlivěl během minuty..když jsme už nemohli skoro smíchy dýchat tak se z hajzlu ozval mohutný vodopád:D no vostrýýý
z toho plyne ponaučení: poblít se mužeš i z jahod,záleží na psychice
a když se na chlast nesoustředíš a na to cos vypil-vypiješ mužeš mnohé dokázat
 
vložil: d.amorcillo ¤


0 Komentáře: