19.Únor 2007,22:08
pro ty co nečtou diskuze o drogách....je to menší remake jeho obvyklých protidrogových argumentů ktere neustale kopíruje kde se dá..........a když si s tim člověk drobet pohraje?:)


to, že hulí všichni, je fakt............zkuste promluvit s mladými lidmi.nebo se mezi ně kouknout..hulí vysokoškoláci,hulí lidi v práci,hulí dospělí lidé..., tím se ale nesnaží své hulení omluvit.hulí protože jim to chutná.dělame věci které se nám líbí..hulí ubožáci slaboši i jiní..., protože s timhle svinstvem se baví líp. lidii, KTEŘÍ SI ZCELA VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ VLASTNÍ, A NĚKTEŘÍ DAREBÁCI NEJEN VLASTNÍ, ZDRAVÍ TÍM SAJRAJTEM A PŘÍSPÍVAJI TIM K VLASTNÍ POHODĚ A KLIDU...jenom kdyby si pak následky své hlouposti měli platit ze své kapsy, brzy by se ze své naivity probudili,stejně tak i lidé sedící celé dny u kompjůtrů...konzumující nezdravou stravu,tučná jídla....udědomme si že v čr jsou dotace na léky proti obezitě neskutečně velké a tato částka nediskutabilně převyšuje léčení nějakyho toho fetáka. (když nespadnete do heroinu tak je vysoká šance že tim projdete poškodíte sebe ale stát nijak nezatížíte...)

Fascinuje mě drzost některých místních odpůrců drog...neštítí se diskutéry slovně napadat, vyhrožovat usekáním rukou a někteří ultrapravicoví dokonce i vraždit... komu vy, ubožáci s vyholeným mozkem, chcete kázat cosi o tom, že si nikdo nebude dělat co chce?že chceme čistou republiku, čistou Evropu? Až si ponesete důsledky svých rozhodnutí, až je nebudete přenášet na nás ostatní, pak teprve ten váš argument vezmu...a komu se tady nelíbí, ať si sbalí svých pět švestek a táhne kam chce.třeba si založí nějakou ultrapravicovou bunku,dá se k policii ..proč se neseberete a netáhnete do .............někam kde se nehulí?, když se to tam nesmí? Jistě by tam na takové genitální myslitele čekali s otevřenou náručí, možná že by vám tam dokonce postavili i slavobránu...kdybyste tam byli už včera, už je pozdě...

Zásadní rozdíl, který nechtějí odpůrci jakýchkoliv drog vzít v úvahu je ten, že zatímco mnohým rizikům, vyplývajícím ze znečištěného životního prostředí a současného způsobu života celé populace, se vyhnout LZE., tak braní jakýchkoliv drog je jako další riziko zcela minimální, KTERÉ K ŽIVOTU NENÍ NAPROSTO NUTNÉ A NEZBYTNÉ,JEN PŘISPÍVAJÍ K VLASTNÍMU DUŠEVNÍMU USPOKOJENÍ A DOBRÉ NÁLADĚ A VĚTŠINA (důchodci,ultrapravice,lidé středního věku) LIDÍ TOTO RIZIKO NA SEBE NEBERE!!! Jen slaboch nebo bezohledný sobec a idiot se nechá ovládat takovýmto hnojem jako jsou cíle v čisté republice.,, osobnost, která má vlastní zdravý rozum a vůli se takovýmito sajrajty ovládat nedá a nepodlehne jim.

Ať je to kterýkoliv omezenec, co tady zapřísáhle odmítá drogy, je to pořád jen hnus a sajrajt...jemu totiž ani žádný detail unikat nemusí, jemu totiž unikají zcela zásadní věci, např. to, že pořád jsou drogy v naší utopické bezdrogové společnosti úplně běžné,patřící do více jak poloviny života mladých lidí a toto číslo se bude neustále zvyšovat.... že jejich propagace je porušováním paragrafu 187 a 188 trestního zákona?, a i pouhá marihuana je dle zákona považována za drogu ILEGÁLNÍ??? nenechte se vysmát...probudte se! už tu nemame nacismus ani komunismus.společnost se vyvíjí.je to jen otazka času... Mlít si tu může co chce, obhajovat se čím chce, zákon hovoří proti ale víme.víme,že zákon už hovořil tolikrát uplně slepě, že věc správná je věc lidu.ano.i ta vaše republika . Myslím, že admini by právě takového uživatele a i diskuze, ve kterých jsou lidé slepě vyhrožující a bojující za všenápravu, čistou společnost,nebojim se říct s až fašistickými názory, měli okamžitě vymazat. Ty jsou pro nás nejnebezpečnější, plivou kolem sebe jen síru a nejsou otevřeni žádnemu názoru.
..Násilí, nenávist a slepá spravedlnost..zlý lidé..





Urážky, pomluvy a posměšky vypatlaných debilků mám tady...

Jsem rád, že náckům,šiřitelům božího hněvu a psychopatům tu naše názory vadí a proto tu budou i nadále...

Už si nás konečně naskládejte do ignorace, budem jen rádi…

co chceš po debilech, co mají místo mozku plastový háček, aby jim mícha měla na čem držet... zastánce starých dobrých režimů už z principu nemůže uznat, že hulení je věc zcela běžná a patří ke společnosti, protože by tím řekl, že se vyvíjí, a on přece chce jen ČISTOU REPUBLIKU!...

Z výlevů jakýchsi vyholenych vypatlanců, kteří neumí diskutovat lidsky a jsou schopní napsat jen spoustu zkopírovanejch keců,strohých čísel, občas sem tak nějakej případ kdy se člověk zabil marihuanou(ale je větší šance že vas zabije exploze televizoru ), polopravd a pomluv si dělám asi tolik, jak z včerejšího sněhu:)), nediskutují na hladině dnešní společnosti, protože toho nejsou schopni,žijí v jiné době... vědí velmi dobře, že našimy argumenty je uplně běžná realita ,vše co se točí kolem dnešní mládeže a její vývoj! U mě je tolerance k propagátorům násilí a bojovníkům za čistou evropu ne že nulová, ale silně mínusová!
 
vložil: d.amorcillo ¤


6 Komentáře:


  • 03.10.2008 17:54:27, JungleFever

    Když to vemeš kolem a kolem - má svým způsobem pravdu... Ale teď už musím jít si zapálit :)

  • 03.10.2008 17:31:11, Monty812

    no jo je to fakt strašný mamrd, a navíc je to teplouš jak poleno

  • 03.10.2008 13:39:43, nocni.cteni

    I kdyz v podstate zas tak mimo neni, akorat teda trosku nechtene. je to pochopitelne dusledek zmeny ve spolecnosti, ale je to negativni dusledek, a myslim, ze by se s tim neco delat melo.

  • 03.10.2008 13:36:25, nocni.cteni

    Kdyby z lonskyho ledna, to uz se tady tahne roky, tahle zalezitost. Ale pisatel tohohle clanku svejma prohlasenima, ze se diky marihuane spolecnost vyviji (nebo ze je jeji uzivani projevem vyvoje, nevim presne jak to je mysleny) a podobne, je taky pekne mimo.

  • 03.10.2008 10:32:03, sophinka

    lupace si an diskuzích pamatuju ještě z loňskýho ledna. je vytrvalej.

  • 04.11.2007 22:06:58, lovely_Sue

    Jej, on už lupac na těch diskuzích otravuje někdy od února? Je fakt, že jsem dřív na diskuze moc nechodila, tak jsem ty jeho trapné zkopírované stále se opakující příspěvky zaregistrovala až před pár dny.