19.Září 2007,12:33
jeden člověk....špatný, či dobrý. hloupý, či učenný jednoho dne podlehl mámením bylinným a pod vlivem sil temných rozlouskl otazku stárnutí...
co věděl,to napsal......bohužel v žalostném stavu a i forma textu je tim poznamenána.
dopis a odkaz dalším generacím vkládám....

život bez povzbuzení
Kyslík je nebezpečný. Celý život tělo likviduje, hubí bunky,.
Ale jaky ma na nas nejzásadnější vliv?
kyslík je droga.
Nejsílnější co mohou naše těla snést.
Plod v děloze je bytost nepoznamenaná kyslíkem. Je klidná, spokojená..Netuší co přijde.
V tom.....narození. První nadechnutí kdy se plíce křečovitě naplní na plný vaky. Vykucká a znova..apokalypsa. Člověk nevidí, je blízko smrti a vědomí že je na začátku něčeho.
To něco je velká jízda. Nejtvrdší roadtrip v naší sluneční soustavě. Začne kyslík naplno vdechovat a nastup je okamžitý. Rozmazané barvy rychle rotují. Všechno slyšíš asi 300X hlasitěji.
Celé tělo studí. Nemohoucnost ničeho. Neovladáš prsty. Démonické peklo s rotujícími barvami, nemohoucnost udržet moč, výkaly, zvratky, pozornost....nic. Nedá se to vydržet. Jsi blízko smrti a zrození.
Lidi si s tebou hrajou jak s panenkou. Nemohu nikoho poznat. Svět je zrychlen. Máš hlad jak svině, sežral bys i vajgly ze země. Dát si ale bábovku,chcípneš.
Kolem mě pobihaj lidi co mi pomahaj vystřízlivět.Chce to pohyb....trenovat pamět. V 3 letech si hovno pamatuješ. Ve 30 si na adolescenci vzpomeneš.
Hledáš, nevíš co. S nikym se nedomluvíš. Začneš se plazit. pohoda. člověk se aspon někam dostane....ale co tam. V třech letech si uvědomuju že tohle neni sen a že dokažu
ovlivnovat tenhle svět a stav na kyslíku. Pořád si cpu do kusy kdejakou sračku jen co se tam doplazim. Trochu melu sračky a nikdo nerozumí.Všechno má grády a drastickej nástup přešel v relax.
Pořád je ti u prdele co se sluší ve společnosti a co si mužeš dovolit k lidem okolo. pliveš, močíš na veřejnosti, nafackuješ kde komu. a ZAČÍNÁŠ CHÁPAT ŽE STARŠÍ LIDÉ (SRRY CAPLS) jsou zpamaleny
nudny, střízlivý, lidi s kteryma neni prdel. HLedám lidi v mým věku a stavu. Komatáci jak svině. Děláme píčoviny, kradem, žijem naplno.blbnem s kamošema na kolotočích. prdel jak svině.
Holky jsou slušny prdelky. Občas se dá nějaká svlíknout. V tomhle stavu ukazujou pipiny.Jezdíme na tábory do hor dejchat čerstvej vzduch. mazec když se neučíme hrát hry co roztahujou plíce a my běhame jak šáhlý.
Lidem co na mě davaj bacha už umim i něco říct .
Ve škole nuda. Jedba třída, vydejchanej vzduch, žadnej adrenalin. zpomalenej dech. Přestávky záchrana trochu to nahnat. Holky na to serou, chtěj bejt pořád stízlivější a hrajou si na stary. každej je prokoukne...krávy.
S klukama se co chvíli poperem. kvuli píčovinám ale rivalita o buchty tu je nejduležitější. Člověk chce co nejdřív nějakou položit. Na kočky je to brzo. Nezvladaj. Občas dost přestřelim.hovno odhad a co chvíli hodim držku.
s kamošema hrajem hry a na střízlivý jebem. Občas dost trapny výstupy. Do 30 vrchol. X*X Co je pak?kolem 50ti bude dojzed. tělo bolavý.je ti nahovno.deprese. Už tě všechno sere. Hlasitá hubda, nový věci, všechno ti vadí. Prej se zase
posíráš. Mezi mladýma senebavíš. Jseš na kyslík už moc zvyklej.starej křečovitej feták co smrdí a sune se pomalu do autobusu.prachy nemá. praci si už nenajde.chce do lečebny kde ukončí závislost na kyslíku.
Vzpomínky na dávny stavy. Smrt na předávkování.

X*X
Někteří chtějí být zase jako děti. Zažít to co dřív. kupovat si nejlepší sportáky, mít nejlepší babu. už je mi neni jedno jestli je tlstá nebo malá. Koouknu i mezi střízlivý lidi a je pocit že už s nima dokažu normalně mluvit
a pohotově reagovat. doufání v nerozpoznání stavové přetvářky.
Neni jedno jestli všechny prachy hned utratim. Někteří se mládím osvěžují jinak. Nejdřív stačí nějaky ty pivka, to je dávno. Nějakych těch 7let dáš. Výlet do minulosti. Pak tráva, .....drogy. Chceš silnější a silnější.proč? chceš se vratit do
mládí a nejenom o tom kecat a hrat si na to. žensky kolem 30-40ky hází přetvářku aby mohli sedět mezi mladýma, mladou se cítit. dělat píčoviny jak tenkrát. časem to nepujde vubec .kyselej výraz.
člověk to dává jen těžko.

 
kategorie: Überburg -království psycha
vložil: d.amorcillo ¤


0 Komentáře: