09.Červenec 2007,15:35
Slunce zapadalo než družina v temný les dorazila. Šestero jest statečnych poutníků, jež po dlouhem hledání na počátku věků stáli, v sladkou budoucnost doufajíce chopili se pil a motyk..... z ničeho tvrz vystavěli.
Ano tak vzniklo ono království, toho času Doprdelepiči zvané..(jde o dobovy název, schválně nepozměnuji)
léta páně 2005 pod Strahovem na Petříně, skupinou neznámych na mol ožralych a zkouřenych studentů povětšinou čvut vedených
králem Johnym, the elephantem.
Hrádek možná znáte, je zasazen zhruba v polovině kopce a Hladové zdi. Poprve, když skupina lidí hledala kouzelne místo k probuzení síly Temného lesa... za pomoci lesního rohu (...je to jako roh naplněný bylinami, jen se do něj nefouka, vdechuje se na plné plíce)

Jelikož skupina byla již mírně intoxikována, podařilo se jednomu z nás ostatní přesvědčit, že onen hrad ve skutečnosti neexistuje a že ho každý vidí tak, jak si sám přeje....magické vlny nás uvedly do hradu.
Jen co byla síla temneho lesa probuzena, bylo rozhodnuto, že zde se usídlíme, potomky splodíme, a výpravy odtud povedeme..

ano hrádek byl obsazen...
a do te doby dokud nam někdo nevyhlásí válku, zde dále budeme....

20.6.2007byl hrad skupinou 5ti lidí přejmenován na Überburg.
proč? vylezli jsme na východní zed a pokračovali na tajne místo..zde jsme seděli,pokuřovali a popíjeli a napadlo nas že by království mělo mít vlastní znak v erbu...jaky?písmeno..nějake specialní....co se dlouho nereje a neda se splect s nějakou lacinou čárou....Ü !!!! to bylo to písmeno....a jmeno hradu bylo od toho odvozeno.nema to žadny jiný důvod:))


pro ty z vás co hrad neznají.... vstupní nadvoří s branou, hlavní nádvoří s žabí farmou, 2 obranné nízke věže,hlavní věž a branka....+100m dlouha zed na kterou umí lezt jen lidi z hradu.....
a ty lidi fakt existují....
je to prosté..... na strahově když se kalilo tak se kalilo hodně.....když byla většina poddajná a šlo se pokuřovat ruzne byliny, šlo se právě do onoho hradu..a tam.....udávaly se hrozna zvěrstva.....kacířství, loupeže, sodomie......a také samozřejmě přijímaní....člověku jen stačí aby slíbil doživotní věrnost králi a kdykoliv bude v budoucnu osloven, přizná příslušnost klanu.......jednoduche...takhle jsem tam natahal kolem 40ti lidí..
.noví občane si i vybírají povolání.....většinou ze hry stronghold:))) takže mame plno uchylu v plechový zbroji na bílých ořích a i plno nebojeschopnych inženýrů...
.
aktualně máme kontituční monarchii.....
náboženství budhismus.. (aktualita: objevuje se nam tu křestanství, a to je tu docela dost satanistů...ale potřebujem svátost manželskou bohem požehnanou a křížové výpravy.ano tyto vynálezy maji za podmínku křestanství)
naši dvorní inženýři se činí: nedavno byla uspořádána vyprava za účelem poznání nových technologií.........
asi 5 hodin jsme seděli pod Petřínskou věží a vědátoři pozorovali stavbu...i po tak dlouhem zkoumání se stavět železné věže nenaučili a aktualně jim hrozí že budou hozeni do žhaveho oleje.(výstraha)
z dalších technologií: ohen.....sice ho ještě neumíme vyrobit ale krademe cizí ohně ve formě zapalovačů.
někdo už take přišel na to, že je to podmínka pro vynalezení elektřiny ,hutnictví a chemie..jež tak zoufale potřebujeme na nove lodstvo.
umíme setrojit paku a vyrobit kolo....většinu vynálezů jsme tak nějak ukradli....jedine co naši vědátoři dokázali, bylo navázat komunikaci s mimozemskou formou života.ano....a ta nam nyní pomáhá k oplodnování samic bez poskvrnění(zatim zkoušeno pouze na žábách)
 
kategorie: Überburg -království psycha
vložil: d.amorcillo ¤


1 Komentáře:


  • 30.03.2008 22:31:21, kaka

    teda hele větší slátaninu sem eště nečetla(leda když sem se snažila napsat něco sama) a kloubouk dolů, že si dokážeš vycucat z prstu takovejdle text vo ničem =)) veselý pozdrav zasílá aka!! =))