flirt   06.Listopad 2008


Zahřívačka
Jsi flirt-začátečnice? Nepanikař! Svoje flirtovací taktiky si můžeš vyzkoušet na klukách, které vlastně nemáš v úmyslu sbalit. Jen si takhle osvědčíš, jestli tvoje technika funguje. Skládej jim spoustu komplimentů a buď přátelská. Tenhle postup opakuj minimálně desetkrát týdně.

Základy
Je na čase namakat svaly! Nenuť se do ničeho, při tomto lehkém "cvičeníčku" by ses měla cítit uvolněná. Pokud se tak neděje, stopni to a znovu několikrát vyzkoušej "Zahřívačku".
První impuls
Seď s nohama natočenýma směrem k němu. I řeč těla ho ujistí, že vnímáš, co ti povídá. Snaž se působit útleji tím, že si přehodíš nohu přes nohu. Tím se nakopne jeho ochranitelský pud - bude mít potřebu tě hýčkat.
Mezičas
Nezkoušej tyhle techniky, dokud si nebudeš úplně jistá "Základy". V mezičase se vybičuješ z pohodlné flirtovací atmosféry přímo do akce.
První impuls
Nabídni mu čtení osudu z jeho dlaně. Co na tom, že nejsi žádná cikánská věštkyně? Důležité je, že se budeš moct dotýkat jeho rukou (och!). Navíc mu můžeš říct, co jsi vyčetla: že skončí s krásnou a zábavnou dívkou, která je na dosah ruky:-).
První krok
Nakukej mu, že umíš číst taky z oční duhovky (www.volny.cz/m.gil). Budeš tak v jeho těsné blízkosti a můžeš se kochat jeho pohledem, aniž bys působila jako šmírák:-).

Pokročilý stupeň
Pozor - tato taktika je určena jen pro ty nejzdatnější! Pokud mezi ně nepatříš, nesbalíš na ni nikoho. Trochu ošemetná je v tom, že ho budeš balit pomocí popichování. Ale buď opatrná - mezi škádlením a urážením bývá tenká hranice!
První impuls
Buď drzá! Něco ve stylu: ,Hele, ten účes ti udělali v místním kadeřnictví zadarmo, nebo ti za to zaplatili?‘ řečeno s úsměvem, by mělo zabrat. Ale bacha - netrefuj se do něčeho příliš osobního: nemístné poznámky na špatný dech (ať jsou pravdivé nebo ne) ti žádný úspěch nepřinesou.
První krok
Nesouhlas se vším, co řekne. Miluje seriál Ztraceni? Řekni mu všechno, co tě na něm štve. Pokud mu budeš odporovat, dostaneš ho do pozice, kdy se bude snažit tě porazit. A kluci mají rádi partnera do debaty. Zásah!

Ať vzplane!
Vyzkoušej smrtící flirtovací triky se zaručenými výsledky
Krok 1 Pokus se o oční kontakt. A udrž ho!
Krok 2 Upřeným pohledem oskenuj celé jeho tělo.
Krok 3 Opakuj opačným směrem, dokud opět nezachytíš pohled jeho očí.
Krok 4 Opakuj Krok 1.
Krok 5 Pochvalně se na něj usměj (jako že jsi spokojená s tím, co vidíš).
napsal/a: dada.15 21:06 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář