23.Červen 2011,17:01

Muž z budoucnosti: aneb je John Titor legenda, nebo podvodník?

                Mnozíz nás si občas položí otázku, jak by vše vypadalo za několik desítek let.Mnozí z nás také touží cestovat v čase, často do minulosti, opravitsvé chyby. Také ale často do budoucnosti, vidět svět z jiného úhlu. Isebelepší analytici nedokáží z přesností předpovědět budoucnost. Ať jsouzáměry lidí jakékoliv, stroj času prozatím lidé nedokázali zkonstruovat, aneboo tom nevíme. Existuje mnoho teorií o tom, jak cestovat v čase, avšak anijedna se nedá  prakticky využít. Avšak, málo kdo si uvědomuje, žebudoucnost nemusíme navštívit my, ale ona může navštívit nás.

                Ročněse ozve mnoho lidí, kteří tvrdí, že jsou z budoucnosti. Mnozí z nichjsou zřejmí podvodníci, a další zase jen dezorientovaní lidé. Avšak najdou selidé, kteří netrpí žádnou nemocí a prokazatelně se shodují události, kterépředpověděli, s realitou. Tito lidé nechtějí na sebe upoutat velikoupozornost a tak si vybírají diskuzní fóra, nebo menší webové stránky. S rokem2000 přišel také možná největší důkaz o tom, že lidé z budoucnosti našlimožnost, jak cestovat v čase. Tehdy ještě neznámá osoba, začala diskutovato tom, jaký svět je a co tu hledá. Neskrýval svou identitu a ani se nebálprozradit vše z budoucnosti. John Titor nastavil laťku lhářům dost vysokoa důvěru lidí ve vládu, dost nízko. John se nebál otevřeně mluvits každým, kdo se ho na něco zeptal. Předpověděl teroristický útok nasvětové obchodní středisko v New Yorku 11. 9. 2001. Mluvil také o válce,kterou rozpoutalo Rusko proti USA, Číně a Evropě. Později také uvedl, že třetísvětová válka v roce 2015 způsobila takové škody, že následky se neslyještě dvě desetiletí. Nechápaje odpověděl na komentáře, ve kterých se lidédivili. ,,Jak nemůžete vidět tak velký problém, který se brzo stane?‘‘ Značněnechápal, jak to že lidé nevidí tu zkázu, která už pomalinku začíná nabíratsíly.

                Otázkynejen směřovaly na budoucnost, ale také na Johna Titora a jeho přítomnost. Lidéchtěli vědět, co tady dělá, a jak to dokázal. John Titor tu byl hlavně ze dvoudůvodů. Jedním důvodem bylo najít starý počítač, který běžel na programovacímjazyce, který v budoucnosti již nikdo neovládal a který umožní poslat zpětv čase Johna Titora. Druhý důvod byl, aby lidé necestovali časem, anebo sevyvarovali tomu druhu cestování, které používal Titor. Dle jeho slov se cítí pocestování oslabený, nemocný a je to dost problémové a omezené cestování bezzáruky. Jeho dědeček, který sestrojil jistý model počítače a pracovalv IBM. Lidé se snažili vypátrat, o koho šlo, avšak marně. John Titorzřejmě používal falešné jméno, aby ochránil svou rodinu. John Titor popisujejakousi světovou změnu, před kterou chtěl uchránit rodiče, proto si zvolil jinéjméno, aby lidé nevypátrali jeho rodinu. John Titor se údajně narodilv roce 1998 a dva roky poté se ozval z budoucnosti.

                Tvrdil,že mise, na které musí získat počítač z roku 1975 je velmi důležitá, kvůlitomu, aby se co nejméně vychýlil světový řád. Otázkou je, proč Titor neobjasnilvíce tuto misi z roku 2036. Velice zajímavé jsou také jeho popisky, jakcestuje v čase. Existuje několik oskenovaných fotografií z manuálu zestroje času. Plně do detailu popsal postup a efekt stroje a jak se cítí. Dodnesse vědci snaží pochopit některé jeho výrazy. Ještě zajímavější je, že prvnízmínky Titora jsou pod autorskými právy. Je značně šokující, když Titor tvrdil,že počítač s UNIXEM potřebuje kvůli navrácení co nejblíže k světovémuřádu. Předpověděl, že lidé brzy pochopí, že vesmír se skládá z dalšíchalternativních světů. Nadále dodal, že v roce 2036 se dále šíří nebezpečnánákaza v potravinách. Tato nákaza je prý podobná nemoci šílených krav. Dlejeho slov ještě nemají léky, a mutující onemocnění nemá ani DNA a RNA. Vystupovalseriózně, byl náladový, a do jisté míry odlišný. Například se zeptal, zdali sev našem světě používá několik slovíček s významem štěstí. Nedokázalpochopit, že lidé nevidí souvislosti, jako lidé před druhou světovou válkou. Jehovyjadřování bylo někdy méně čitelné. Skeptici nezaháleli. Podle skeptiků se jednaloo dalšího podvodníka. John Titor předpověděl, že v roce 2004, pozdějiuvedl rok 2005 jako opravu za překlep, nastane občanská válka v USA. Nicse nestalo. Nadále experti srovnávali fotografie z údajného stroje času.Našli tam dost podobný stroj, který v minulosti sloužil jako měřičradioaktivity. Jestli se jedná o lež či pravdu, to záleží na nás, zdali uvěřímenějaké možnosti. Avšak jedno je jisté, takový podvod by stál mnoho peněz, kteréby nepřinesly na zpět to, co by tvůrci lži chtěli. Titor disponoval mnoha pronás cizími slovy a tak přesvědčivě mluvil, že se nedá jen tak za tím mávnoutruka. John Titor ze dne na den zmizel, snad spokojeně žije se svou rodinouv budoucnosti. Zdali se jedná o pravdu či lež, nikdo neví, musíme sipočkat na budoucnost. Avšak jeho předpovědi prozatím vycházely, jako je útokUSA na Izrael. A co si myslíte vy? Je to lež, nebo se jedná o reálnou skutečnouosobu z budoucnosti?
 
vložil: dan4815
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 23.06.2011 18:44:27, Tester

    Par faktu: (zdroj Wiki)
    - John Titor predpovedel ze v roce 2011 se USA rozdeli na 5 regionu (to se nestalo ani nebyly naznaky po volbach noveho prezidenta)
    - John Titor byl nejen na diskusnich forech ale taky v radiu,nektere jeho pribehy jsou chranene autorskym pravem,jine prevypravene = upravene.
    - Titor tvrdi,ze je vojak z roku 2036 vyslany pro pocitac se systemem Unix,ktery nebude v budoucnu pouzivan = ukonceni 32bitovych systemu. Nicmene tento fakt ukonceni emulace je znam a byl jiz nekolikrat zverejnen od roku 1999. (Titor tedy s timhle mohl uz byt seznamen v r 2000).
    - Titor odpovidal na radu otazek,na nektere specificky na jine velmi mlhave. Na otazku UFO odpovedel,ze ani v roce 2036 tohle nebude vysvetlene a jeho teorie je,ze to mohou byt take cestovatele casem s mnohem pokrocilejsi technologii.
    - rada jeho predpovedi byla peclive prozkoumana,ale bylo nemozne dokazat ze nejaka udalost se nestane,kdyz se jeste nestala a muze se stat v budoucnosti,tim se staly nezpochybnitelne.
    - Titor tvrdi,ze Grahamova teorie o alternativnich vesmirech je pravdiva a ze udalosti,ktere se nakonec nestaly se odehravaji v jine paralele vesmiru.
    - Titor napr predpovedel ze po r 2004 uz nebudou olympijske hry (ovsem r 2006,2008 a 2010 to vyvratily)