Search the Web  



 
Dominika Myslivcová - Česká modelka Vás všechny vítá na stránkách!
Chcete se podílet na tvorbě webu?
Pokud máte zájem se podílet na tomhle webu a tvořit obsah, stačí napsat e-mail ve kterém se krátce představte a uveďte důvod proč zrovna vy chcete tvořit obsah webu, dále nezapomeňte uvést kontakt na Vás! Nejlépe ICQ, MSN, Skype. . 
Upozornění
Tato webová stránka není zcela hotová, není dodělán diářek a další maličkosti, proto Vás prosíme o trpělivost, chystáme pro Vás zcela originální web na kterém najdete videa s Dominikou Myslivcovou, další exlusivní fotografie, a spoustu dalšího, :-) nechte se překvapit. Web je v provizorním designu. 
Zatím se podívejte na další weby, kde vystupuje Dominika. 

Dominika Myslivcová je 15letá česká modelka, která na internetu vystupuje od svých 11 let, sama o sobě tvrdí že modelka není a fotky z ní model neudělají, ale všichni víme, že Domča je naše modelka a dlouho bude! 

Dominika Myslivcová a její aktuální přítel? Aleš Z. (18) který pochází z Fulneku, studuje v Ostravě. Hraje závodně fotbal za Ostravu, hrával v Bílovci. 


Dominika...něco o mě a jaká jsem... (Citace z blogu)Asi bych měla o sobě něco napsat,protože ne všichni mě znáte. Jmenuju se Dominika, už 5 let závodně tancuju v tanečním klubu Akcent Ostrava, mám svůj tým roztleskávaček, spoustu přátel a tenhle blog. 


Tenhle blog jsem si založila když mi bylo necelých 11 let-tenkrát jsem sbírala ty malé plyšové myšky-diddl,proto ten název blogu.Blog mi sloužil spíše jako deníček,později jsem začla přidávat soutěže,animace,obrázky a fotoromány..Nikdy jsem o sobě netvrdila,že jsem modelka,vždycky jsem psala že občas něco cvaknu..Vy jste byli ti,co chtěli vědět o mě více,žádali jste nové fotky atd..To že moje mamka fotí,ze mě modelku neudělá,možná mám jen hezké fotky,to je vše...Doma mě učili se nad nikým nepovyšovat,nedělám to nesoudím lidi podle toho co mají nebo čím jsou,zajímá mě spíš to jací jsou.. 


Jsem blondýna,vypadám povrchně,mám ráda styl barbie..určitě ale nejsem hloupá a vím co od života chci...Zkuste přestat myslet jen očima a pokud někoho neznáte,nesuďte ho podle hloupých fotek..Ty moc o člověku neřeknou.Nejsem dokonalá a jestli hledáte dokonalost tak u mě ji nenajdete...Jsem normální holka jako vy všechny taky mám svoje nedostatky a chyby... 

Detailní informace o Dominice Myslivcové
Jméno:Dominika
Příjmení:Myslivcová
Věk: 15
Datum narození: 6. 09. 1993
Místo narození: Ostrava
Znamení: Panna
Výška:160 - cm
Váha:45 - kg
Oči: modré
Vlasy (délka): blond (dlouhé)

Kontakty na Dominiku Myslivcovou
E-MAIL:domca(dot)myslivcova(at)seznam(dot)cz
ICQ:484229781 napsal/a: domisssekmyslivcova 14:07 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář