25.Červenec 2007

Zoe 22: členové kapely

Michal

Zdarec lidi, =o) jmenuju se Michal. Jsem z Chudoples, takový malý vesnice mezi Kosmonosama a Bakovem. V kapele hraju na elektrickou kytaru a zpívám. Hudbě se věnuju od půlky 1. třídy, což je asi od 15.8.1997. To jsem zpíval ve školním sboru, později na 9. ZŠ. Pozdějí začínám hrát na klavír a to od roku 2000. V zimě roku 2006 se začínám učit pod vedením Lucky Slánské na kytaru (za což sem jí opravdu moc vděčný). Na kytaru sice hraju v kapele, ale na klavír skládám 100% naší hudby. Sice teprve začínáme, ale hudba je součást mýho života a nehodlám se jí ňákym způsobem vzdát. Samozřejmě dělám i víc věcí, než pouze hraju. Baví mě sporty jako je volejbal, hokejbal, bruslení, cyklistika atd. Na prvním místě je přátelství, jsem rád v dobré společnosti lidí. Jinak poslouchám rock, punk a začíná se mi líbit ska. Uvádíme se jako rocková kapela, ale nehrajeme úplně rockový záležitosti. Já jsem spíše romantik tak vymýšlím pomalejší song's, a myslím že stím jen tak nepřestanu. To samé se týká textů, jsou většinou o lásce (stálé téma). Prostě v kostce, hudba je můj život a baví mě. To vše znamená že pokud se Vám líbí jak hrajem tak pro Vás bud(u/em) hrát i nadále.

age: 16

name: Michal

city: Chudoplesy

nick: max.

country: Czech Republic

gender: male

birthday: 30.11.1990

 

 

Viki

Čus lidi:-D sem prej mám něco vo sobě napsat:-Dtak... já se Viktor známý pod přezdívkou Cvokk, což je dost výstižný:-). Domovem v Kosmonosích (krásné to město). Teď studuju polívkův gympl v Mladý Boleslavi. Dřív sem chodil na základku do Kosmonos. Sem věčně vysmátej pohodář a je to na mě znát:-P. V kapele mám místo bass kytaristy a vobčas si napíšu nějákej ten textík, ale většinou nic moc vážnýho, o hudbu sem se začal pořádně zajímat docela nedávno, takže k písničkám většinou skládám jen ty texty a to co pak budu hrát já na bassu. Na bassovku hraju někdyvod června 2006 a učil mě Milan za což sem mu moc vděčný, páč se s nim člověk nasměje jak pras*:D. Ještě to moc neumim ale snad to není znát. V kapele hraju protože mě to strašně baví a snad mě to bude bavit i dál.Kdo by mě chtěl poznat nak víc, klidně písněte na icq: 324-540-683 ;-)

age: 16

name: Viki

city: Kosmonosy

nick: cvokk

country: Czech Republic

gender: male

birthday: 4.12.1990

tak aloha všem:-)

Bea

mé ctěné jméno je Bea a od dětství jsem hrála na klavír, tohle mi vydrželo 7 let. Byla to fuška, skončila jsem a teďka toho lituju. Od 3. do 5. třídy jsem hrála na kytaru, takže taky něco zvládám. Na bicí jsem hrála 3 roky. A teďka budu muset začít znova, jak to tak vypadá =)). Jen tak mimovolně miluju gymnastiku a bílou barvu. Bydlim v Dobrovicích, ale urychleně s tím hodlám něco udělat, protože 13 let bydlení v Boleslavi se mi rozhodně líbilo víc!! Chodim tam i na gympl. Myslim že víc o mě znát nepotřebujete, když tak se zeptejte kluků. Já o osobě nechám všechno inkognito.

age: 15

name: Bea

city: Dobrovice/M. Boleslav

nick: beránek

country: Czech Republic

gender: female

birthday: 29.9.1991

Tě pic @ŁŁ people ! ! !

 

 
Autor: dudlisekk v 17:31, |

Komentáře (0):