15.Květen 2009,15:14
Tento úvodní článek by Vám měl přiblížit můj záměr s mým blogem.
Je to prakticky jednoduchý. Já jsem člověk, který ve svém životě šel cestou jakou si sám vybral. Byla to cesta závislostí.Gamblerství, marihuana a pervitin se do mého života nezapoměnutelně vyryla dost hlubokým a bolestivým písmem.

Mohl bych tady do nekonečna popisovat všechny ty sračky kterými sem si prošel a jak jsem na konec dopadl. To by byla ztráta času a myslím si že pokud si zavítal/a na tento blog tak se závislotí máš bud problém přímo ty nebo někdo z tvého okolí takže to moc dobře znáš.

Co ti teda můžu nabídnout ? můžu ti odpovědět na tvé otázky KONKR0TNÍ otázky týkající se závislosti a problému s tím spojené. partnerské vztahy, rodiné vztahy atd. Můžu ti pomoct ve tvé snaze přestat brát drogy , pomoct ti se zaháněním tvých chutí , pracovat s tvými hnusnými ba dokonce odpornými sny o fetu atd ... Nejsem žádnej psychoterapeut to bych si o sobě nedovolil ani trochu tvrdit.
Fakt je ten že sem prošel 10. měsíční psychoterapii kvůli závislosti na drogách a automatech.Mám za sebou cca 1 000 hodin psyhoterapie. Tudíš já sám jsem závislí člověk. Ano je pravda že abstinuji už skoro rok. To nemění nic na tom že závislý budu až do konce svého života.

Ted jsem zpátky v normálním životě v nechráněném prostředí a mám před ssebou další část svého boje se závislostí a to je integrace do běžného života kde jsou droy na každém rohu .
Tenhle blog jsem taky zřídil kvůli nějaké své potřebě. A také si myslím že mi to pomůže. Zároveň chci pomoct i Vám. Vám kteří jste závislý a nechcte přestat , Vám kteří jse závislý a rádi byjste s tím něco udělali, Vám kteří už jste ve fázi kdy čekáte na detox a nevíte do čeho jdete ?Jestli si vybrat jenom PL nebo komunitu . Rád vám odpovím na co budu moct.
 
vložil: encorees
Permalink ¤


0 Komentáře: