Tento blog bude o mě,o mém submisivním já!Pro mnohé asi šokující pro lidi co vědí notrmálka!Jsem otrok!

04.Říjen 2010

2.část

V té době asi bylo nejhorší naužít se žít s tím,že jsem takto úchylný a navíc ,že jsem přihřátý. Tajit se to dalo,ale za cenu sebetýrání a častých masturbací,které jsem prováděl i pětkrát denně.Masturboval jsem stále a stále více tak aby to bolelo co nejvíce.Natřel si ruku pálivou mastí,souložil mezi matrace,dával si při tom výprasky a pod.Ale nebylo to ono.
Až jednoho dne kdy jsem s kamarádem ze základky popíjeli venku vodku a on přinesl porno fotky se vše změnilo.Po chvíli jsme začali masturbovat a hrát hru puberťáků vadí-nevadí .Při pohledu na honícího se kamaráda se mi mohutně postavil a já zatoužil ho vykouřit,což se za pár minut i stalo neboť mi to dal jako úkol.Byl jsem přešťastný a okamžitě jsem převzal iniciativu.Líbal jsem mu ruce,olizoval varlata a stále častěji kouřil jeho penis.
Bylo to úžasné,bohužel však na dlouhou dobu poslední sex s mužem,další byl až někdy po dvou po třech letech.V sedmnácti se ovšem změnil můj život co se týče mé submisivity.Bylo o náhodné a o to krásnější.

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů