Kometa vyztužila obranu, získala Bičánka ze Znojma

Ani ne týden truchlili v hokejové Kometě nad ztrátou obránce AngelaKrsteva, který se rozhodl odejít do Ruska. Dnes za něj brněnský nováčekextraligy získal plnohodnotnou náhradu v podobě Radima Bičánka, kterýbyl naposledy kapitánem Znojma.

Radim Bičánek (vlevo) ještě v dresu Znojma
Radim Bičánek (vlevo) ještě v dresu Znojma

"Je to výborný obránce, který byl klíčovým hráčem Znojma a jedním zklíčových hráčů by měl být i u nás. Podepsali jsme smlouvu zatím najednu sezonu s tím, že pak se uvidí, co dál," uvedl sportovní manažerKomety Jaroslav Medlík.

Čtyřiatřicetiletý Bičánek, který má zkušenosti ze zámoří, byl vposledních letech základním pilířem znojemské defenzivy a zahrál sidokonce i v české reprezentaci.
"Měli jsme o něj zájem už delší dobu. Chtěli jsme ho dokonce už naplay-off první ligy, ale tehdy jsme se nedohodli," sdělil Medlík. "Posezoně měl dost nabídek a my jsme rádi, že se nakonec rozhodl pro tu naši."

Bičánek je už devátým hráčem Znojma, který v létě zamířil do Komety.Ta se poohlíží ještě po jednom útočníkovi. "Ale do začátku sezony jeještě moře času,"podotkl Medlík. Ten stále čeká na vyjádření brněnského odchovance MarkaVorla. "Má určitý termín, do kterého se má rozhodnout."

O autorovi

  • Jméno framoz_CZ
  • Bydliště Jihomoravský kraj
  • ciao;)
Můj profil