17.Listopad 2008,21:54

Není to tak dlouho co jsem se vrátil z cest a opět si začal všímat všeho co se děje i přes silné pracovní nasazení. Dal jsem si slib, že se již usadím a budu fungovat jako "obyčejný" člověk. Uvědomil jsem si jednu velice důležitou věc a to, že dokud jsem mladý je škoda trávit čas ve světě, tak daleko od domova a sám a taky, že bych neměl tolik zanedbávat ty, se kterýma jsem byl denně. Byla to krásná doba ale i přesto nelituji toho,že jsem se ji z vlastní vůle vzdal. Vybral jsem si totiž jinou cestu a věřím,že i lepší. Jsem doma a zpět se vracím do časů,kdy jsem denně trávil čas s přáteli a vzhledem k nynější práci jsem schopen udělat si čas kdykoli a na kohokoliv. Teď píšu především ke člověku, který mi strašně moc pomohl a na kterého nedám nikdy dopustit...Marťo,vím jak je pro tebe ten výjezd důležitý ale zvaž ještě jednou, zda-li Ti stojí za to aby jsi opustil všechny ty okolo. Je pravda, že 8 měsíců není tak dlouhá doba ale všem tady budeš moct chybět!!! I přes to,že by jsi odcestoval, tak doufám, že víš, že se na mě můžeš plně spolehnout a veškeré akce vemu za tebe,o holky se Ti taky postarám a za odměnu jich občas pár nahazím do auta a přijedem se na tebe juknout...:)Ale i tak přemýšlej pořádně,vím o čem mluvím, taky jsem se potřeboval stratit, páč už jsem byl unaven tím samým, a snad si pamatuješ na to co jsi mi řekl, než jsem odjel, vpomeň si a řekni to samé sobě!!!

 Kamarádi co se to teď se všema děje,nejen já ale i pár známých si všimlo toho ,že v některých vztazích panuje nějaká krize,dejte se dokupy, vždyť nemůže být vše tak černé. Konkrétně k Janičce...Už moc dobře vím co se stalo a nedalo mi spát dokud jsem to nezjistil. Je mi to moc líto ale svět se nepřestal točit. Opravdu je to škoda, páč vím jak jsi byla upjatá ale zapomeň už na to,snad jsi se rozhodla dobře. Vždyť to není jednoduché odpustit něco takového, taky jsem šlápl vedle a dnes už chápu, jaké to muselo být a jak to bolelo,proto vím,že tohle odpustit nejde, tudíž mi dodnes nebylo odpuštěno a ani to nečekám. Ale co ostatní? Zamyslete se,hm?Nebyla by škoda přijít o někoho s kým jste trávily nádherné letní chvilky spolu někde u moře,hm??

Ještě bych chtěl jednou poděkovat Martinovi za to, že mě dotáhl do toho kulturáku a já měl tu skvělou možnost opět vidět to svoje Sluníčko. A Marťo ať chceš nebo né,tak do toho Ruska pojedem i kdyby jsi se měl potento..:) Podle Tvé reakce soudím, že tě to dojalo ale zasloužíš si to ze všech nejvím a navíc neznám nikoho kdo by se tam chtěl podívat tak jako ty, takže Ti splním sen a vykompenzuji Ti tím vše co Ti dlužím...:) A ještě jedna důležitá věc...Děkuji Ti Kláruško za vše a hlavně za to,že jsi mi opět vrátila chuť do života..Jsi pro mě vším...Miluji Tě!!!

 
vložil: franta2003
Permalink ¤


0 Komentáře: